Den nordjyske modulbyggevirksomhed skal levere yderligere omkring 300-400 almene boliger til opførsel på fem byggegrunde i Københavns-området

Scandi Byg skal levere den seneste version af AlmenBolig+ - riol boligforening i Ørestaden. Animation: ONV Arkitekter

Scandi Byg a/s skal levere den seneste version af AlmenBolig+ – til bl.a. enboligforening i Ørestaden. Animation: ONV Arkitekter

Stenstrup PR-pressemeddelelse for Scandi Byg a/s

Glæden og stoltheden er stor hos Scandi Byg a/s og partnere, efter at Boligforeningen 3B og KAB netop har offentliggjort, den nordjyske modulbyggevirksomhed som vinder af den 4. rammeaftale for levering af boligkonceptet AlmenBolig+. Ordren på levering af mellem 300-400 boliger, på byggegrunde i bl.a. København, Albertslund og Valby, er vundet i samarbejde med ONV Arkitekter, jaja architects og det rådgivende ingeniørfirma Bascon, og er den næststørste i Scandi Bygs historie.

Team Scandi Byg vandt tilbage i 2009 den oprindelige 1. rammeaftale, og disse boliger er jævnligt blevet positivt omtalt fra alle sider for deres byggekvalitet i både ide og udførsel. Opgaven har de senere år været toneangivende for virksomheden med produktionsadresse i Løgstør. Boligforeninger med byggetanker fra hele landet har siden besøgt virksomhedens fabrikker og studeret de færdigleverede byggerier:

”At vort team genvælges som leverandør, opfatter vi som den største anerkendelse af det kvalitetsniveau, som vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere har bestræbt sig på at holde hele vejen gennem leveringen af de første mere end 500 boliger. En opgave, som vi netop nu nærmer os afslutningen af,” konstaterer Scandi Bygs administrerende direktør Jesper Hoffmann. Han tilføjer:

”Den nye ordre, der er Scandi Bygs næststørste gennem tiden, harmonerer dermed også perfekt med vores ordre-bog, sådan at produktionen af netop denne type boliger, der nu også må siges at være én af vore spidskompetencer, kan fortsætte de næste par år.”

Ordren passer også fint til at fylde den nye produktionshal, som Scandi Byg allerede i efteråret påbegyndte opførelsen af, og hvor virksomhedens nye kommende produktionsanlæg skal indsættes.

Bæredygtig byggeform

Scandi Byg a/s er landets største og ældste byggevirksomhed indenfor industrielt fremstillet modulbyggeri, Den særlige produktionsform udmærker sig ved, at langt hovedparten af byggeproduktionen – fra gulv-væg og tagproduktionen, over montering af vinduer, el- og vvs-installationer og til indsættelse af færdigt indrettede badeværelser og køkkener – foregår under kontrollerede forhold som én lang koordineret proces. Vel at mærke indendørs – i ly for vejr og vind – i de velindrettede produktionshaller ved Limfjorden. Byggerierne leveres siden stort set færdige på blokvogne og monteres på de færdigstøbte fundamenter, der parallelt med produktionen af boligmodulerne er etableret rundt om på byggegrundene.

f1 Dybenkærsvej, Hvidovre copy

De seneste år har Scandi Byg leveret over 500 boliger af den frste version AlmenBolig+ til boligforeninger syvsteder i landet. Her er det Dybenskærvej i Hvidovre. Foto: ONV Arkitekter

Netop energisiden i de færdige byggerier har været i fokus hos bygherrerne, der benytter KAB og 3B’s AlmenBolig+-koncept. I den nye serie vil man fortsat være på forkant med tidens mest ambitiøse forventninger. Team Scandi Byg har således forpligtet sig til i rammeaftale 4 at levere byggeri, der opfylder BR10’s energikrav for 2020

Prisvenligt boligkoncept

KAB har med boligformen AlmenBolig+ udviklet et eftertragtet koncept til de kommende beboere, hvor der leveres smukke, rummelige, holdbare boliger med en optimal økonomi ved anskaffelse og i den efterfølgende drift. Til gengæld for en relativt lavere husleje har beboerne også flere forpligtelser end sædvanligt. F.eks. i forhold til indretning af egne boliger og vedligehold af fælles arealer, græsslåning og hækkeklipning m.v..

Om Team Scandi Bygs vindende tilbud siger direktør Jesper Hoffmann:

”Det er fantastisk, at det lykkedes for vort team endnu engang. Vi er meget stolte af igen, og sammen med bygherren, at bidrage til at hæve niveauet endnu en gang, når det gælder levering af almene boliger. I god kvalitet der er til at betale”.

 

For yderligere spørgsmål kontakt Scandi Byg a/s’ adm. dir. Jesper Hoffmann tlf. 98 67 25 00 / 40 54 83 53 eller e-mail jfh@scandibyg.dk. Eller læs mere på www.scandibyg.dk

ONV arkitekter – se www.onv,.dk

Jaja Architects – se www.jaja.dk

Bascon             – se www .bascon.dk