Public Affairs – brug for en lobbyist?

Det kan betaler sig at investere i politiske relationer. Forskning viser, at for hver krone en virksomhed bruger på Public Affairs, kommer investeringen op til 220 gange tilbage. Det viser sig også, at virksomheder med stærke politiske relationer har en markedsandel, der er 14 procent højere end andre virksomheder.

Indflydelse på lovgivning og politiske beslutninger sker bedst gennem direkte kontakt og dialog. Derfor er det afgørende at kende beslutningstagerne, deres dagsorden og kunne få adgang til dem.

Stenstrup PR kan hjælpe dig med at få overblikket og skaffe dig adgang. Også fordi de fleste beslutningstagere gerne vil modtage viden og indsigt fra personer, som har kendskab til teknologier, produkter, arbejdspladser eller produktionsprocesser. Derfor er virksomheder og organisationer, der kan præsentere deres sag, faktisk velkomne hos beslutningstagerne.

Mads Stenstrup har flere end 20 års erfaring med folketings- og byrådspolitikeres og ikke mindst embedsmandsværkets arbejdsgange. Mads Stenstrup kender de rigtige mennesker og kan udarbejde oplæg og præsentationer, som effektfuldt kommunikerer budskaber tilpasset den konkrete målgruppe.