Pressemeddelelse – eksempler

Stenstrup & Partners har udarbejdet snesevis af overordentligt vellykkede pressemeddelelser. Følg links her under og se, hvordan nogle af de seneste har taget sig ud. Eller klik over på Smæk for Skillingen og se et godt eksempel på en pressemeddelelse, og hvordan pressen har taget i mod. 

Store mænd går til “Rigtige Mænd”

Roskildedrengen, Thomas Jensen, så rigtigt, da han for et par år siden åbnede Nordjyllands første og hidtil eneste specialforretning med et bredt udvalg af herremodetøj i de store og rigtigt store størrelser.
Læs pressemeddelelse fra 11. jan. 2011 på: Store mænd går til “Rigtige Mænd”

Hjerteforeningen siger god for lokal kantinecatering

Salt & Pebers “OfficeCatering”, der leverer 70.000 frisktilberedte kantinefrokoster i Odense-området, er blandt de første i landet, der certificeres som “Hjertevenlig” – for sine sunde og lækre anretninger,
Læs pressemeddelelse fra 20. dec. 2010 på:  Hjerteforeningen siger god for…

Nyt privat P-hus savner biler og offentlig opbakning

Ejeren af C. W Obel Parkeringshuset på Badehusvej 5 ærgrer sig over, hvorfor kommunen ikke skilter for P-husets mange ledige P-båse, og hvorfor sygehuset uden forklaring har afvist et rigtigt godt tilbud til afhjælpning af den kaotiske P-situationen ved Sygehus Nord, 400 meter væk – og i stedet foretrukket kommunens dyrere betalingspladser længere væk.

Læs pressemeddelelse fra 16. dec. 2010 på: P-hus savner biler og opbakning

Vestjysk gourmetkro stred for nordisk titel

Oppe mod bl.a. to tostjernede Michelinrestauranter viste Henne Kirkeby Kro med en vesterhavsinspireret 11-retters menu talentet frem for jurymedlemmerne i kampen for titlen som ”Årets Restaurant i Norden”

Læs pressemeddelse fra 11. dec. 2010 på: Vestjysk gourmetkro stred for nordisk titel

VM Sølv til Kokkelandsholdet

Kun timing-problemer forhindrede dansk guld i ”varmt køkken” ved World Cup i Luxembourg, hvor det danske ungdomslandshold vandt buffetkategorien.

Læs pressemeddelelse fra 26. nov. 2010 på: VM-sølv til kokkelandshold

Nordjysk iværksætter sælger rejsekoncern til Stena Line

DTF Group A/S fortsætter med nye, svenske ejere sin rejsevirksomhed fra Hjørring, mens stifteren, Bent Jørgensen, fremover vil koncentrere sig om bestyrelsesarbejde, kokkelandsholdet og sit spanske restaurationsprojekt.

Læs pressemeddelelse fra 26. nov. 2010 på: Nordjysk iværksætter sælger rejsekoncern