PR-ekspert med den mediemæssige baggrund i orden


Stenstrup PR udarbejder nyheder fra Nordjylland og det øvrige Danmark for din virksomhed eller organisation – og for danske medier.

Virksomheden arbejder med både PR, Public Affairs, kommunikation og journalistik, og er stiftet i 2008 af redaktør Mads Stenstrup, bl.a. journalist på Morgenavisen Jyllands-Posten, 1997-2008.

Stenstrup PR’s indehaver Mads Stenstrup er født i 1966, journalistuddannet på Danmarks Journalisthøjskole1986-90 og har arbejdet med bl.a. erhvervs- og forbrugsområdet på i alt seks danske dagblade, senest:

•1992-97 Aalborg Stiftstidende (nu Nordjyske Stiftstidende), søndags- og featureredaktionen.

•1997-2008 Morgenavisen Jyllands-Posten, først på Aalborg-redaktionen, derefter som forsvarsmedarbejder og siden på Forbrugerredaktionen og JP’s forbrugssite FPN.dk – hele perioden med nordjyske erhvervshistorier som sideområde.

Forlod i juli 2008 Jyllands-Posten for at stifte kommunikations-virksomheden Stenstrup & Partners (siden 2011 stenstrup PR)

Nordjyskes portrætomtale af Mads Stenstrup og Stenstrup PR i anledning af hans 50 års fødselsdag, den 28. feb. 2016.

Nordjyskes portrætomtale af Mads Stenstrup og Stenstrup PR i anledning af hans 50 års fødselsdag, den 28. feb. 2016.

Mads Stenstrup er desuden jurymedlem og presseansvarlig for “The Nordic Prize”, se www.thenordicprize.org – ligesom han samarbejder tæt med Den Danske Spiseguide.

Mads med megafonen

Mads Stenstrup offentliggør jævnligt betragtninger og gåde råd om mediehåndtering på sin facebookside “Mads Med Megafonen