PR-egnede events

TV2’s livsstilsserie ”Nybyggerne” optages fra august og ti uger frem i Universitetsparken. Programvært, Peter Ingemann var så populær at selv journlisterne ønskede sig selfies med ham. Husene er sponseret af 2E Bolig Projektsalgs. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 25.08.16

TV2’s livsstilsserie ”Nybyggerne” optages fra august og ti uger frem i Universitetsparken. Programvært, Peter Ingemann var så populær at selv journalisterne ønskede sig selfies med ham. Husene er sponseret af 2E Bolig Projektsalgs. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 25.08.16

 

Har du brug for sparring og gode ideer til events i din virksomhed, som trækker presse til? Stenstrup PR har både ideerne og forbindelserne, så vi evt. kan tiltrække en minister eller en anden begivenhed, der øger pressen interesse.

I august 2016 arrangerede vi f. eks. et velbesøgt presseevent i anledning af optagestart på TV1’s populære livsstilsprograms serie “Nybyggerne III”, som skal sendes i første halvdel 2017 med 2E Bolig Projektssalgs huse, som “scenen”, hvor fire par kæmper om Danmarks største TV-præmie: Et helt hus. Se den fine et minut lange film, som produktionsselskabet Metronome producerede om presseeventet med bl.a. programværten Peter Ingemann og 2E-direktør Jesper Skovsgaard HER!

Presseeventet gav selvfølgelig efterfølgende masser af relevant medieomtale i både lands- og regionalpresse til gavn for 2E!