Stenstrup PR har mange tilfredse kunder!

Her er, hvad nogle af dem siger:

 

”Med efterfølgende stor tilfredshed har vi flere gange trukket på Mads Stenstrup´s evne til indledningsvis at kommunikere vanskelige teknisk-kliniske emner til medier og beslutningstagere. Samarbejdet har hver gang vist, at Mads’ omfattende netværk, politiske indsigt og konstruktive tilgang til først sparring (ideudvikling) og så eksekvering kan tiltrække såvel den ønskede opmærksomhed hos medier og beslutningstagere. Den positive effekt af hans arbejde med eksempelvis ministerbesøg og opsigtvækkende artikler og indslag i såvel landsdækkende radio og tv, som lands- og regionalaviser, har medvirket til at skaffe eksterne bevillinger. De aftalte opgaver er løst til vores store tilfredshed.” – Kjeld Lisby, Innovationschef, Forskningens Hus – Aalborg Universitetshospital. Region Nordjyllands Innovationsenhed.

 

“I flere år har vi med tilfredshed brugt Mads Stenstrup, Stenstrup PR som en af vores samarbejdspartner, når vi har haft behov for synlighed i diverse medier. Vi har bl.a. nydt godt af hans store netværk på såvel TV, som på lands-, regional- og lokalavisernes redaktioner” – Palle Skyum, Salgs- og Marketingchef Nordjyske Bank.

 

“Der kan bestemt ikke være tale om rent held. Vi har i efterhånden en halv snes tilfælde trukket på Mads Stenstrups evner til at fremhæve vores byggevirksomheds særlige profil gennem eksempler, der altid er nået frem til de mål og medier, vi på forhånd var blevet enige om. Effektiv markedsføring i en byggemæssigt presset tid,”  kalder administrerende direktør Jesper Hoffmann, Scandi Byg A/S, Løgstør, Stenstrup PRs arbejde.

“Pris og kvalitet hænger sammen. Mads Stenstrups engagement og evne er indiskutabelt, når det gælder om at finde og skære den rigtige nyhed til, så den overfor potentielle kunder og samarbejdspartnere fremhæver vores arkitekt- og ingeniørvirksomhed i relevante medier”direktør Jens Kærsgaard, Kærsgaard & Andersen A/S, arkitekter og ingeniører, Aalborg.

“Aldrig havde jeg troet, at overtagelsen af ejerskabet i en så relativt lille stålvirksomhed som vores kunne afstedkomme så meget omtale og i så mange og for os væsentlige medier” – adm. dir. Ib Houtved Jensen, B&E Stål, Aalborg.

“Mads Stenstrup og Stenstrup PR har talrige gange vist sig uovertruffen til at sikre min byggevirksomhed god projektomtale og er en god sparringspartner i den forbindelse. Ligesom han også – med kort varsel – rykker ud med konstruktiv og effektiv assistance, når behovet har været Damage Control – Jesper Skovsgaard, direktør, 2E Group A/S, Aalborg.

 

“Stenstrup PR arbejder hjemmevant i krydsfeltet mellem  PR og Public Affairs – Fluxkondensatoren er det vel ikke, men Mads får tingene til at ske! Jeg har kendt og arbejdet med Mads Stenstrup i de seneste 3 år. Mads er yderst professionel og meget målrettet i sin tilgang til opgaveløsningen. Han finder en vinkel, et omdrejningspunkt som næsten altid giver resultat – og ikke mindst lyd i medierne. Han er grundig og effektiv samt påholdende i meget positiv forstand. En professionel person – en professionel virksomhed. Mads Stenstrup har et stort netværk i det danske erhvervsliv, i det offentlige samt i mediebranchen helt generelt, der sikre. at han altid har muligheder – muligheder for kunderne. Jeg kan kun give Mads Stenstrup og Stenstrup PR mine bedste anbefalinger.” – Lars Malling, CEO, Malling & Co