Pressemeddelelse – sådan gør vi!

Stenstrup PR’s ABC (D og E!) er tidl. JP- journalist Mads Stenstrups opskrift på udarbejdelse og lancering af en effektiv pressemeddelelse

A Vi tilbyder en indledende, uforpligtende samtale, der afdækker, hvorvidt og hvordan din begivenhed eller dit produkt kan præsenteres som pressemeddelelse med virkeligt nyhedspotentiale.

B Vi udfører den nødvendige research og referenceinterviews og samt selvfølgelig den presseegnede tekstformulering, der sikrer, at din pressemeddelelse lever op til de journalistiske krav for nyheder, som redaktørerne stiller.

C Vi pakker, versionerer og udsender din pressemeddelelse med billedmateriale som let tilgængelig email til de relevante redaktører i vores altid opdaterede mediedatabase – faktisk ofte ganske mange redaktører.

D Vi pitcher historien – kontakter målredaktører personligt, når det vurderes at kunne fremme din pressemeddelelse og nyheds offentliggørelse.

E Endelig tilbagemelder vi til dig gennem vores udklipsservice, der dokumenterer hvilken medieomtale, indsatsen så skabte.

Som udgangspunkt påtager Stenstrup PR sig alene opgaven med udarbejdelse af din pressemeddelelse, hvis vi vurderer at kunne løse med en rimelig sandsynlighed for succes og dermed et tilfredsstillende resultat for kunden.

Kontakt os her for at få et tilbud på research, udarbejdelse og pitching af pressemeddelelse, email: mads@stenstrup-pr.dk