Damage Control

Har du og din virksomhed brug for Stenstrup PR’s Damage Control service, så ring eller sms 22 14 13 00 døgnet rundt

En væsentlig udrykningsservice, som tilbydes er damage control i forhold til negativ og skadelig  presseomtale.

Med stor erfaring fra 20 år på den anden side af bordet hos bl.a. Jyllands-Posten og Nordjyske Medier ved jeg, hvordan kritiske medier kan reagere, og hvilken skadelig lemmingeeffekt, der kan brede sig i form af kopiomtale i andre aviser, magasiner, netmedier og på tv. En lille beskeden fjer bliver beklageligt ofte til snesevis af høns (eller avisænder!), hvis ikke en for din virksomhed dårlig og fejlbehæftet historie eller artikel bliver modsagt meget grundigt, på rette sted  og hurtigst muligt. For sådan en avisand er erfaringsmæssigt stort set umulig senere at nedkæmpe fra sine topplaceringer på Google og andre søgemaskiner.

“Velkommen på forsiderne”

I erkendelse af at netop timing i forhold til damage control og den tilhørende mediehåndtering er yderst vigtigt, er jeg derfor – så vidt muligt – villig til at smide, hvad jeg har i hænderne, lægge andre opgaver til side og komme dig og din virksomhed til undsætning. Primære mål vil som regel være at sammensætte og hastegennemføre en gennemtænkt plan for at få dysset sagen ned evt. få trukket historien tilbage. Adskillige gange hvert år bremser jeg derfor den slags sager i at udvikle sig mod det ukontrolable.

… Først udpeger og håndterer jeg faldgruber og løsningsmodeller, tager de nødvendige kontakter, formulerer, reseacher og håndleverer om nødvendigt eventuelle presseemeddelelser, læserbreve m.v –  i Aalborg, Nordjylland og resten af Danmark.

Har du akut behov for Stenstrup PR’s Damage Control service, så ring eller sms ufortøvet 22 14 13 00 – døgnet rundt.