Et altid grundigt opdateret kundekartotek er sammen med bl.a. 94 års statssautoriseret mæglererfaring styrken bag Aalborgs store selvstændige ejendomsmæglervirksomhed

Partnerne, hos Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, der fredag den 31. maj  fejrer 30 års jubilæum og tæller i alt ca. 30 medarbejdere. fra venstre: Frank Vestergaard Andersen, Allan Nørgaard, Peter Fredberg, Lars Ørbæk og Jette Gudiksen.

Partnerne, hos Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, der fredag den 31. maj fejrer 30 års jubilæum og tæller i alt ca. 30 medarbejdere. fra venstre: Frank Vestergaard Andersen, Allan Nørgaard, Peter Fredberg, Lars Ørbæk og Jette Gudiksen.

Stenstrup PR-pressemeddelelse for Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen a/s – Aalborgs største, selvstændige ejendomsmæglerforretning fejrer 30 års jubilæum. Firmaet, der samtidig er en af byens ældste mæglerforretninger, har ganske visionært gennem årene opbygget en flersidet ejendomsforretning. Forretningen er stadig den helt dominerende formidler på specielt markedet for Hasseris’ og dermed byens mest kostbare villaer, men har med årene generelt gjort ”bedre boliger” over hele Aalborg til sit forretningsområde, herunder også blandt ejerlejlighederne. Samtidig er firmaet blevet en af Aalborgs og landets vigtige formidlere af erhvervs- og investeringsejendomme typisk til udlejning – med store kunder og opgaver ikke alene i Nordjylland, men også i bl.a. Aarhus og København.

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen blev grundlagt for nu 30 år siden af Aalborgs navnkundige forretningsmand Thorkild Kristensen, der i 1998 solgte forretningen til to af de oprindelige medarbejdere, Allan Nørgaard og Lars Ørbæk, der var med fra midt i 1980erne, og stadig er hovedaktionærer og en del af ledergruppen i virksomheden

Thorkild Kristensens aktiviteter udi ejendomshandel blev faktisk allerede påbegyndt i 1960erne med udstykning af tusindvis af sommerhusgrunde. Ejendomsmæglerfirmaet, der oprindeligt udgjorde en mindre selvstændig del af Thorkild Kristensen mange erhvervsaktiviteter fra begyndelsen af 1980erne, har specielt siden Allan Nørgaard og Lars Ørbæsk overtagelse udviklet sig til den flergrenede virksomhed, der ses i dag og styres fra domicilet gennem 15 år – på Hasserisgade 143. Netop herfra og med oprindeligt bare tre medarbejdere har virksomheden støt vokset sig større uden at gå på kompromis med kvaliteten. Både i 2005, 2006 og 2007 modtog man i den forbindelse Dagbladet Børsens Gazellepris. Forretningen har også navigeret sig mere end habilt igennem de seneste års udfordringer på et for tiden vanskeligt ejendoms- og finansmarked og har været i stand til at opretholde sine nu ca. 30 specialistarbejdspladser til gavn for sine rådgivningssøgende kunder.

Til gavn for by og område

”Hos Ejendomsmæglerfirmaet vil vi gerne gøre en positiv forskel for den enkelte kunde, der måske lægger deres livs store bolighandel i vores hænder. Men vi vil også gerne kendes som kompetente sparringspartnere og formidlere af væsentlige ejendomsbyggerier og -handler til gavn for hele byen og området. Det har kun kunnet lade sig gøre på grund af en samling loyale, vidende og flittige medarbejdere og partnere,” forklarer en af de nu fem partnere, Allan Nørgaard.

Han fremhæver, at organisationen undervejs er styrket, efter at ejerkredsen i 2006 og 07 blev udvidet med Frank Vestergaard Andersen, Jette Gudiksen og Peter Fredberg. Sammen med Ørbæk og Nørgaard repræsenterer de i dag 94 års statsautoriseret mæglererfaring i firmaet. Sammen, forklarer Nørgaard, har holdet skabt og opbygget et særligt branchekendskab og et unikt flair for at bringe købere og sælgere i dialog bl.a. gennem firmaets altid opdaterede kundekartotek, der sikrer, at mange af køberne og sælgerne faktisk finder hinanden uden, at omverdenen nødvendigvis har observeret så meget som en annonce.

Vækker opsigt i disse måneder

Et af Ejendomsmæglerfirmaets andre væsentlige ben er sommerhusområdet, som fik sit eget kontor i Blokhus i 2004, ligesom lejlighedssalget i Aalborg fik sin egen butik i Brandstrupsgade i 2007.

Netop på sommerhusmarkedet vakte det for få uger siden stor medieopsigt, at firmaet på kun to weekenders hårdt arbejde kunne få solgt samtlige 100 sommerhuse i forbindelse med udstykningen af det tidligere Rødhus Feriecenter. På samme måde er firmaet med det påbegyndte salg af 1. etape af entreprenør A. Enggaards spektakulære Musikhuskvarter også grundigt med på den meste eksklusive del af forvandlingen af Aalborgs havnefront. Endelig er ejendomsmæglerfirmaet også netop påbegyndt salget af 61 store byggegrunde i Frejlev til den første udstykning i den vestlige del Aalborg Kommune i flere år.

”Vi skal passe på, at vi ikke selv taler tidens udfordrende konjunktur endnu lavere og ikke se muligheder. Hos Ejendomsmæglerfirmaet vil vi i stedet gerne vise mod og forsøge at sætte noget i gang. Mod, ikke overmod, men mod med omtanke”, understreger Allan Nørgaard før 30 års jubilæet, der markeres med en stor teltreception, fredag den 31. maj på domiciladressen, Hasserisgade 143.

For yderligere oplysning kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensens Allan Nørgaard, partner tlf. 96 31 60 00 / 40 72 36 64 eller email: an@thorkildkristensen.dk