spillerbannere_650x2500_halvStr_EmilBerggren_20140929_1korrektur

Megabanneret, som fremover vil kunne ses i Gigantium, når Aalborg Håndbold spiller hjemmekamp. Stenstrup PR har nemlig netop tegnet spillersponsorat på Aalborg Håndbolds tunge svenske bagspiller, Emil Berggren, med den smittende gejst.

STENSTRUP PR-pressemeddelelse for Stenstrup PR

Svenskeren Emil Berggren er blot lejet for en halv sæson i Bergischer HC Solingen i Tyskland. I sin første kampe for Aalborg Håndbold har han imidlertid vist en smittende gejst i forhold til sine midlertidige medspillere. Og i aftes scorede han otte mål mod de scweiziske mestre fra Kadetten Schaffhausen, heri blandt et afgørende, der sikrede Aalborg uafgjort i sidste sekund.

På Stenstrup PR’s vegne er jeg lidt stolt af fyren og af, at vi i sidste uge tegnede det spillersponsorat, som manglede på spilleren. Her i firmaet kan vi nemlig sagtens identificere os med den insisterende energi og evne, som den 107 kg tunge back går til sit arbejde og passion med.

Fremover optræder Stenstrup PR’s logo nederst på megaspillerbanneret for Emil, der hænger over tribunen i Gigantium ved Aalborg Håndbolds hjemmekampe. Som her ved siden af!