Direktør, havedesigner og belægningsekspert har forladt Buus & Co. De vil selv ha’ hænderne i mulden igen og bl.a. designe, etablere og vedligeholde flere private tilbage til naturen-haver til bl.a. Hasseris-segmentet. ”Vi vil simpelthen tættere på kundernes nye behov,” som de siger.

Stenstrup PR-pressemeddelelse for GARTNER & CO.

Kun en tåbe frygter som bekendt ikke haven – og særligt at gro til i havearbejde. Men Corona har samtidig fået folks øjne op for glæden ved haven derhjemme. Vi vil gerne investere mere i den. Give den et mere personligt og bæredygtig præg. Og så vil mange af os også gerne betale for en effektiv haveservice. Det er nogle af de væsentligste årsager til, at Martin Linnemann, Inger Røjkjær og Kristian Nielsen har opsagt deres stillinger hos Buus & Co, Aalborgs og Jyllands største anlægsgartnerforretning, som henholdsvis:  administrerende direktør, havearkitekt og belægningsekspert – for i stedet at gå solo med deres eget.

Sammen har de tre netop i stedet stiftet deres egen, mindre kvalitets-anlægsgartnervirksomhed, Gartner & Co, som de allerede er i gang med og i løbet af den kommende tid forventer at ansætte en god håndfuld praktisk udførende anlægsgartnere i. Alle tre er de overbeviste om, at der er en voksende niche for både havedesign / anlæg og havevedligeholdelse i bl.a. Hasseris-segmentet og andre aalborgensiske og nordjyske villakvarterer.

Både haver og virksomheder

”Det at vi tre med vores forskellige kompetencer blot udgør en lille organisation, gør, at vi hurtigt og dynamisk kan finde løsninger og særligt inspirere kunderne til nogle spændende og meningsfulde projekter både på design og anlæg men også i forhold til vedligehold og drift. Og både hvad angår private haver men selvfølgelig i lige så høj grad ift. virksomhedernes udeområder, forklarer medindehaver, Kristian Nielsen. Og havedesigneren supplerer:

”Der er mange gode hænder, der kan lægge en god flise. Men at vi samtidig faktisk kan tegne og designe nogle flotte, kreative harmoniske og funktionelle løsninger – det er mere sjældent for små firmaer som vores: Måske være med til at invitere naturen ind i haven på en både bæredygtig og meningsfuld måde, hvor det er ønsket. Eller tilskynde til urtehavens glæder med den rigtige rumopdeling, skelbeplantninger og belægninger. Folk har i disse Corona-tider ofte lyst til at omlægge deres haver og terrasser men aner ikke, hvor de skal begynde, og hvordan de skaber harmoni,” siger Inger Røjkjær om den personlige og kompetente tag-kunden-i-hånden-rådgivning, som er i højsædet i det nye anlægsgartnervirksomhed.

De tre medsammensvorne betoner også gerne at ville hjælpe andre mindre kolleger i branchen med have- og anlægsdesign, fordi mindre anlægsgartnervirksomheder som sagt sjældent har kapacitet til at tilbyde denne kreative overbygning. Faktisk har Gartner & Co allerede lavet aftaler om den kompetencedeling med hele fire kolleger.

I den nystartede virksomheds kontorer på Roden 2 i Gistrup er derfor også indrettet showroom med masser af eksempler på *belægninger* og andre materialer, såvel granit som betonbelægninger, haveklinker, træterrasser, espalier, stolper m.m.m. som særligt Inger glæder sig til at vise kunder og fortælle om mulighederne i, i forhold til de løsninger, som hun kan tegne for dem.

Fullservice på abonnement

Gartner & Co. lægger vægt på at være et fullservice firma, der både tegner og etablere en flot have og indkørsel i korrespondance med parcelhuset, villaen eller med virksomheden. Gartner & Co. hjælper også med at afdække løsninger, der gør anlægget mindre tidskrævende og enklere for haveejeren selv at vedligeholde. Men derudover tilbyder Gartner & Co også gerne på abonnement at sørge for at holde haveanlægget rent for den travle kunde, der hellere vil nøjes med at nyde.

”Flere og flere haveejere har ofte ikke tiden, og med vores ekspertise og maskinpark kan vi altid overraske kunden med, hvor langt vores gartnere faktisk kan komme med relativt få timers veltimet arbejde om måneden. Og som en nyskabelse tilbyder vi abonnementsbetaling, der med håndværkertilskud gør, at man faktisk kan få det grove gjort og ukrudtet grundigt holdt nede for måske få hundrede kroner om måneden i den lille have,” fortæller virksomhedens direktør, Martin Linnemann.

Firmaet har skabt en model, hvor man på baggrund af opmåling af bede og beplantningssammensætning m.m. hurtigt kan give et bud på, hvor mange timer, som det skal koste at vedligeholde haven eller anlægget året rundt. Hvorefter der så kan betales i abonnement for en fordelagtig kendt fast pris månedsvis.  På firmaets hjemmeside findes også flere korte og let forståelige videoer om hvordan.

 

For yderligere oplysning om Gartner & Co, kontakt direktør Martin Linnemann, tlf. 42 48 69 39 eller email: martin@gartner-co.dk. Eller læs mere på www.gartner-co.dk