Søren Gade t.v., Mariann Nørgaard og Kristian Jensen på vej op i en BMS-kran - og op i pressens bevidsthed,

Søren Gade t.v., Mariann Nørgaard og Kristian Jensen på vej op i en BMS-kran – og ind i pressens dagsorden.

STENSTRUP PR-opgave for BMS og Venstre, Danmarks liberale parti

Det enkle fungerer som regel bedst, også når det kommer til PR og Public Affairs. Denne formiddag – en uge inde i valgkampen – fik Stenstrup PR under et besøg hos landets største kranvirksomhed, BMS her i Aalborg,  bragt pressen sammen med af et par af Venstres ledende kandidater, næstformand Kristian Jensen og tidl. forsvarsminister Søren Gade samt den lokale Venstre-kandidat, Mariann Nørgaard. Folketingskandidaterne vil gerne løse problemer og i medierne, virksomhederne vil gerne gøre politikerne opmærksom på regeltyrani m.v. – og selvfølgelig i medierne med et meningsfuldt budskab. Og medierne selv vil gerne have en god historie og nogle spektakulære billeder af politikere i valgkamp.

Medierne kan godt lide spektakulære billeder og politikere, der møder virkeligheden.

Medierne kan godt lide spektakulære billeder og politikere, der møder virkeligheden.

Så op i kurven med dem og 45 meter op i en af BMS’ mellemstore lastbillifte sammen med fotograferne. Blæsten forhindrede desværre, at politikerne blev sendt højere op. Men alle blev glade – måske undtaget socialdemokraterne og statsministeren, som på besøg et andet sted i byen havde håbet på at tiltrække alt medieopmærksomheden den dag.

Se i øvrigt TV2/Nord’s indslag om eventet fra aftenudsendelsen den 3. maj, her!

Og bag  efter kunne politikerne over en kop morgen kaffe drøfte BMs' særlige udfordringer med divisionsdirektør Ib Steffensen (i den den hvide skjorte).

Og bag efter kunne politikerne over en kop morgen kaffe drøfte BMs’ særlige udfordringer med divisionsdirektør Ib Steffensen (i den den hvide skjorte).