Tilfredse kunder

Stenstrup PR har mange tilfredse kunder:

Der kan bestemt ikke være tale om rent held. Vi har i efterhånden en halv snes tilfælde trukket på Mads Stenstrups evner til at fremhæve vores byggevirksomheds særlige profil gennem eksempler, der altid er nået frem til de mål og medier, vi på forhånd var blevet enige om. Effektiv markedsføring i en byggemæssigt presset tid, kalder administrerende direktør Jesper Hoffmann, Scandi Byg A/S, Løgstør, Stenstrup PRs arbejde.

Pris og kvalitet hænger sammen. Mads Stenstrups engagement og evne er indiskutabelt, når det gælder om at finde og skære den rigtige nyhed til, så den overfor potentielle kunder og samarbejdspartnere fremhæver vores arkitekt- og ingeniørvirksomhed i relevante medier, siger direktør Jens Kærsgaard, Kærsgaard & Andersen A/S, arkitekter og ingeniører, Aalborg.

Aldrig havde jeg troet, at overtagelsen af ejerskabet i en så relativt lille stålvirksomhed som vores kunne afstedkomme så meget omtale og i så mange og for os væsentlige medier, siger adm. dir. Ib Houtved Jensen, B&E Stål, Aalborg.

Mads Stenstrup og Stenstrup PR har talrige gange vist sig uovertruffen til at sikre min byggevirksomhed god projektomtale og er en god sparingspartner i den forbindelse. Ligesom han også – med kort varsel – rykker ud med konstruktiv og effektiv assistance, når behovet har været Damage Control, fortæller Jesper Skovsgaard, direktør, 2E Group A/S, Aalborg.