Bygge- og ejendomsudviklingsvirksomheden forbedrede sit resultat som konsekvens af sit stadig mere fintunede byggekoncept med fokus på tidens kvalitets- og omkostningsbevidste boligkøbere. De vil bo tæt på natur men ønsker ikke meget havearbejde. Ligesom den stigende efterspørgsel på nyopførte investeringsejendomme i de større byer også hjalp til.

STENSTRUP PR-pressemeddelelse for 2E Group A/S

Den aalborgensiske ejendomsudviklingsvirksomhed, 2E Group, med tilhørende datterselskab, 2E Bolig Projektsalg, kom velkonsolideret ud af et aktivt regnskabsår 2014-2015. Resultatet før skat blev på 14,7 mio. kr. – en solid fremgang i forhold til sidste års også flotte resultat på 11,2 mio. kr.

2E Group har bl.a. i de seneste år stået som bygherre på adskillige større rækkehuse- og ejerlejlighedsbebyggelser rundt i landet.

Overskuddet er præsteret på baggrund af en nettoomsætning i perioden på 135 mio. kr., hvilket umiddelbart fremstod noget mindre end året før, men ikke udtryk for nogen reel aktivitetsnedgang. Kun at en del byggerier først har kunnet bogføres efter regnskabsårets afslutning og ikke lige før. Tværtimod har virksomheden faktisk ikke tidligere haft så mange projekter i gang.

”Det solide regnskab er udtryk for et stadig mere fintunet, optimeret og succesfuldt bygge- og salgskoncept og en velsammentømret og hårdtarbejdende kerneorganisation, der kender sin vare,” forklarer stifter, indehaver og direktør i virksomheden Jesper Skovsgaard. Han peger på, at 2E Group gennem nogle år har opbygget en fornuftig forretning med såvel udvikling, opførelse og salg af bolig- og udlejningsejendomme. Herunder også moderne og velindrettede kvalitetsrække- og kædehuse på omhyggeligt udvalgte og velbeliggende byggegrunde i først og fremmest Storkøbenhavn-, Aarhus- og Aalborg-området.

Virksomhedens forholdsvis begrænsede stab på 12 medarbejdere både udvikler, projekterer og sælger også ofte selv nybyggerierne. Den har i det forløbne år – udover sit Aalborg-hovedkontor – fået rigtigt glæde af den relativt nyåbnede 2E Boligshop på Kongevejen i Virum, der dækker Storkøbenhavn og Nordsjælland. Omvendt er selve byggearbejdet overladt til faste underentreprenører.

2E Group A/S fremstår som en velpolstret virksomhed stiftet i 1997 – nu med en egenkapital på 118 mio. kr.

Parcelhuse og udlejningsejendomme

Bel Air CPH er tegnet af arkitekt Kim Utzon (t.h.), der her ses med direktør Jesper Skovsgaard, 2E Group på byggegrunden med udsigt til golfbanen

Bel Air CPH er tegnet af arkitekt Kim Utzon (t.h.), der her ses med direktør Jesper Skovsgaard, 2E Group på byggegrunden med udsigt til golfbanen

Jesper Skovsgaard er derfor også optimistisk for 2E Bolig Projektsalgs’ forretningsgrundlag og placering i et marked, som, han forudser, vil vokse de kommende år:

”Den moderate vækst i forbrug og ejendomshandel med håb om lidt mere – kombineret med købernes øgede prisbevidsthed er selvfølgelig til fordel for en byggevirksomhed, som vores. 2E Bolig henvender sig, hvad angår boligudvikling og salg angår, netop til den på en gang kvalitets – men også omkostningsbevidste boligkøber, der ønsker en bolig med natur omkring sig men også tæt på storbyens tilbud og gode indkøbsmuligheder,” forklarer Jesper Skovsgaard.

Ofte er det førstegangskøbere med små børn – men også enlige, midaldrende og ældre par, der ikke længere har brug for helt så meget plads. Mennesker, der måske hellere vil bruge tiden på f.eks. golf eller rejser end vedligehold og masser af havearbejde.

”Og samtidig alligevel nyder at kunne lufte hunden i et nærliggende hegn eller grille en god bøf og nyde den på terrassen med et velfortjent glas rødvin,” fortsætter Jesper Skovsgaard.

Virksomheden har desuden de senere år også udviklet og opført stadig og flere nye boligudlejningsejendomme på attraktive, centrale beliggenheder, som er blevet populære som attraktive investeringer for investorer, da 2E ejendommene er kendt for optimal indretning opført i kvalitetsmaterialer og pakket ind i et lækkert design. Ejendommene leveres nøglefærdige til investorerne med allerede indgåede lejeaftaler på plads og en lang lejegaranti. Et område, som Jesper Skovsgaard ser store muligheder i og ønsker at dyrke yderligere.

”Vi oplever stor efterspørgsel på både nyopførte boligudlejningsegendomme og et- og toplans rækkehuse men flere og flere efterspørger også parcelhuse. Mange nye projekter er på vej, og vi er altid på udkig efter nye attraktive muligheder. Vores koncept fungerer fordi vi minimerer risikoen ved først at påbegynde opførelse, når tilstrækkeligt er solgt på forhånd,” forklarer Jesper Skovsgaard.

Det er blandt andet i det lys, at tv-seere over hele landet netop i disse måneder hver onsdag i primetime bliver præsenteret for 2E Bolig Projektsalg som sponsor for livsstilsprogramserien ”Nybyggerne” på TV2.

Illustrationsmulighed: 2E Group har mange boligprojekter rundt om i landet. Første spadestik til det ekslusive Kim Utzon-luksusboligprojekt Bel Air Cph på den gamle kasernegrund i Farum tages f.eks. den 20. marts. (Såvel animation – som foto af arkitekt Kim Utzon (t.h.) og direktør Jesper Skovsgaard, 2E Group på byggegrunden med udsigt til golfbanen.)

For yderligere oplysning, kontakt: 2E Group direktør Jesper Skovsgaard tlf.: 2221 0606, email: hp@2egroup.dk Eller se mere på www.2egroup.dk