Sådan gør vi II

Pressemeddelelsen for din byggenyhed er et stykke balanceret håndværk, der kombinerer journalistik med markedsføring, og udført korrekt kan sikre dig og din virksomhed værdifuld medie-omtale og PR.

Men hvad er det egentlig, der tænder avisen, magasinet, netsiden, TV- eller radiokanalen, så redaktørerne interesserer sig for netop din virksomhed?

20 år på den anden side af bordet

Hos Stenstup & Partners ved vi om nogen det, for nyhedsredaktøren Mads Stenstrup, har selv i 20 år befundet sig på den anden side af bordet og bl.a. på Morgenavisen Jyllands-Posten i Nordjylland i mere end 10 år dagligt vurderet, hvilke historier, der skulle have plads på avisens sider.

Personlig kontakt er afgørende

Stenstrup & Partners udarbejder, stiler, timer og introducerer på den baggrund din pressemeddelelse. Helt fra bunden og til den havner nemt tilgængelig med referencecitater og illustrationer på redaktørernes skriveborde. Vi tager personlig kontakt til specielt udpegede målmediers redaktører. Og vi afslutter opgaven ved gennem presseklip at dokumentere effekten af vores arbejde for dig og din virksomhed.

Indledende samtale

Vi tilbyder en indledende, uforpligtende samtale, der afdækker, hvorvidt og hvordan din begivenhed eller dit produkt kan præsenteres med virkeligt nyhedspotentiale.

Research

Vi udfører den nødvendige research og tekstformulering, der sikrer, at din pressemeddelelse lever op til de journalistiske krav for nyheder, som redaktørerne stiller.

Professionel kontakt til redaktører

Vi versionerer, pakker og introducerer din pressemeddelelse med billedmateriale som let tilgængelig email til de relevante redaktører i vores altid opdaterede mediedatabase – faktisk ofte i snesevis af redaktører.

Vi pitcher historien – kontakter redaktører personligt, når det vurderes at kunne fremme nyhedens offentliggørelse.

Tilbagemelding og udklipsservice

Endelig tilbagemelder vi til dig gennem vores udklipsservice, der dokumenterer hvilken medieomtale, indsatsen så skabte.

No cure, no pay

Som udgangspunkt påtager Stenstrup & Partners sig alene opgaver, som vi vurderer at kunne løse med en rimelig sandsynlighed for succes og dermed et tilfredsstillende resultat for kunden. Derfor tilbyder vi også gerne no cure, no pay-løsninger.