Kampen om en af Danmarks største TV-præmier går fra på onsdag atter i gang i primetime på TV 2. Her fortæller en af deltagerne, tv-produktionsselskabet Metronome og byggefirmaet 2E Bolig Projektsalg om det fornyede samarbejde og oplevelsen med husene i Aalborg, der konkurreres i. Boligsponsoren bygger for tiden for knap 2 mia. kr. rundt om i landet og er glad for den ekstra opmærksomhed, som udsendelserne er med til at skabe

Stenstrup PR-pressemeddelelse for 2E Bolig

De fire konkurrerende par i 2017-sæsonen af TV 2’s ”Nybyggerne”* er nye. Lokaliteten i Aalborgs spændende universitetskvarter er også et nyvalg som ”kampplads”. Til gengæld er leverandøren af de fire helt ens kvalitetsrækkehuse den samme som sidste år, nemlig 2E Bolig Projektsalg, når det 1. afsnit i den ny sæson går over skærmen onsdag den 15. feb. kl. 20. Sponsoren af boligerne er i øvrigt for tiden gang i boligbyggeprojekter i mange varianter til en samlet værdi af op mod to milliarder kroner rundt om i landet (Se vedhæftede skema). 2E’s strømlinede boligkoncept med fokus på byggekvalitet, gode placeringer, fleksibilitet og direkte salg til familier og par med almindelige lønindkomster er nemlig populært over alt, hvor firmaet bygger bl.a i Aalborg, Aarhus, Hillerød, Farum og Hedehusene. Og en af deltagerne i årets Nybyggerne, 29-årige Mikkel Ibsen, forstår det udmærket.

”Husene viste sig at være topmoderne med rene linjer i en superkvalitet og forbavsende rummelige. Og så havde de den helt rigtige udsigtsplacering tæt på natur og indkøbsmuligheder. Vi ved, hvad vi taler om efter to måneder som beboere på fast arbejde i et af husene døgnet rundt. Vi kom jo virkelig rundt i hjørnerne” fortæller Mikkel, der betegner husenes grundlæggende konstruktion og byggematerialer for ”virkeligt kram”:

”Fantastisk indbydende og i virkeligheden relativt enkelt – fordi ingen af væggene var bærende – at arbejde videre med for os som amatørhåndværkere. Sådan som vi også forstår, at 2E’s generelle koncept tilbyder almindelige kunder, så ruminddelingen efter ønske nemt kan individualiseres,” fortsætter Mikkel, der sammen med kæresten Christine Delmar selvfølgelig krydser fingre for, at de efter livefinalen den 19. april vinder det ønskehjem, som de har knoklet så hårdt for at skabe.

”Særligt når vi en gang får børn og brug for de rigtige rammer,” tilføjer Christine, der fortæller, at det i høj grad var hende, der stod for design, indkøb og indretning, mens Mikkel i højere grad to sig af det håndværksmæssige.

Det meste af efteråret kæmpede Christine og Mikkel og de tre andre deltagerpar uge for uge og rum for rum for med deres kreativitet og håndværkerevner at skabe det lækreste hjem, mens TV 2’s faste produktionsselskab på det og en række andre programmer, Metronome, optog fra anstrengelserne. Vinderparret løber med en af Danmarkshistoriens største TV-præmier: Nemlig deres ”eget” 130 kvadratmeter hus i to etager med tagterasse til en værdi af ca. tre mio. kr. For deltagerparrenes vedkommende er anstrengelserne derfor næsten ovre. De kan reelt kun sidde og se med på tv frem til seerne ved live-finalen den 19. april lader programmernes vært, Peter Ingemann, udpege de endelige vindere på baggrund af seernes sms-stemmer.

”Christine og jeg kom virkelig til at holde af vores hus og savner det meget, efter at vi – forhåbentligt kun midlertidigt – har måtte rykke tilbage i vores alt for lille 52 kvadratmeter lejlighed, hvor vi prøver at koncentrere os om dagligdagen uden at vente for utålmodigt på afgørelsen,” fortæller Mikkel Ibsen, tidligere professionel håndboldspiller i flere topklubber, senest Aalborg Håndbold – men nu civilingeniørstuderende også i Aalborg, hvor både han og Christine stammer fra.

”Jeg ved, at de andre deltagere var lige så glade for deres huse og nogle af dem talte ligefrem om, at de ville se, om de kunne finde råd til at købe deres huse, hvis de ikke vinder. Men den mulighed har Christine og jeg altså slet ikke råd til i vores nuværende økonomiske situation. Håndboldspillere er desværre slet ikke lønnet som fodboldstjerner, så jeg har ikke sparet noget op og lever indtil videre bare af SU,” smiler Mikkel.

Sponsorat med værdi

Foto i et af Nybyggerne-huse, lige da optagelserne af deltagernes første anstrengelser er gået i gang. Her ses programvært Peter Ingemann og 2E Bolig Projektsalgs direktør, der sponserer husene, Jesper Skovsgaard. Foto Michael Bo Rasmussen/ Baghuset.

Også hos 2E Projektsalg er der stor tilfredshed med samarbejdet og det sponsorat, som firmaet betaler – altså vinderhuset, der skænkes til vinderen plus omkostningen ved at lade de tre andre nybyggede huse stå tomme i mange måneder af hensyn til programserien:

”Allerede sidste år oplevede vi et markant forøget kendskab til 2E på grund af Nybyggerne. Det er vores vurdering, at det i høj grad er 2E’s kundemålgruppe, der netop sidder og følger med på tv og f.eks. på vores facebookside om programmet og lader sig inspirere,” fortæller 2E Boligs Projektsalgs direktør og indehaver, Jesper Skovsgaard.

De fire udvalgte råhuse til Nybyggerne på Tinbergens Allé er undtagelsesvis leveret helt uden nogen form for indretning, så parrene selv skal lave alt finish – gulvbelægning, køkkener, badeværelser og møblering.
”Med 13 boligbyggerier i gang rundt om i landet har 2E oplevet masser af seere, der direkte inspireret af Nybyggerne er taget ud og har set vores nøglefærdige boliger, hvoraf en del også er endt med at købe. På den måde har sponsoratet naturligvis stor værdi for 2E,” tilføjer. Jesper Skovsgaard. Han gør opmærksom på, at seerne inde på 2E Bolig Projektsalgs facebookprofil selv kan oploade fotos af deres egne indretning af ugens rum og deltage i hver uges seerkonkurrencen om et kro ophold.

Boligrammen er i orden

Og fra på onsdag kl. 20.00 forventes der så erfaringsmæssigt fra tidligere sæsoner hver uge at sidde mere end en halv million seere bænket, når TV 2 blænder op for den nye sæson. Og her i blandt også produktionsselskabet Metronomes programchef, Steffen Bjergved. Han understreger betydningen af at, deltagerne kan konkurrere i nybyggede kvalitetshuse.

”En stor og vellykket produktion som Nybyggerne kræver virkelig noget af de rammer, som aktørerne konkurrerer i – altså af råhusene. Også i forhold til den byggerådgivning, som 2E stiller til rådighed for deltagerne undervejs, og som de benytter sig meget af. At vi har kunnet forny aftalen med 2E viser, at alle parter mener at få noget positivt ud af samarbejdet. På samme måde som vi var meget tilfredse med sidste års samarbejde,” siger Steffen Bjergved

* ”Nybyggerne” er TV 2’s store livsstilsprogram for hele familien. I ”Nybyggerne 3” følger man fire par, der flytter ind i hver deres nyopførte råhus i Universitetsparken i Aalborg. Seerne er med, mens parrene dag ud og dag ind knokler på at istandsætte huset helt fra scratch. Konkurrencen foregår i ét rum ad gangen, og hver uge kårer seriens eksperter ugens rum-vinder med dertil hørende fordelagtige præmier. Serien afsluttes med en live-finale i primetime på TV 2, hvor seerne ved sms-afstemning kårer seriens vinderpar, der herefter får overrakt nøglerne til det hus, de selv har færdigbygget.
For yderligere oplysning, kontakt 2E Bolig Projektsalg adm. direktør Jesper Skovsgaard tlf. 22 21 06 06 eller email: js@2ebolig.dk Læs mere om husene på Tinbergens Allé, der bruges i Nybyggerne 3: http://2eboligprojektsalg.dk/bolig/7

Illustrationsforslag og -tekster
Nybyggerne 1: Christine Delmar og Mikkel Ibsen, det ene af de fire deltagerpar i årets udgave af Nybyggerne, er vilde med kvaliteten af det 2E Hus, de i to måneder har knoklet i. ”Det kunne være skønt, hvis vi vinder, for det kunne blive en fantastisk ramme for de børn, som vi gerne snart vil have, fortæller Mikkel. Foto: Metronome
Nybyggerne 2: Foto i et af Nybyggerne-huse, lige da optagelserne af deltagernes første anstrengelser er gået i gang. Her ses programvært Peter Ingemann og 2E Bolig Projektsalgs direktør, der sponserer husene, Jesper Skovsgaard. Foto Michael Bo Rasmussen/ Baghuset.
Nybyggerne 3: PDF med opgørelse over igangværende 2E boligbyggerier, der netop nu er under opførelse rundt om i landet.