LabTech med 17 IT-forretninger overtager 5 af WeCoverYou’s 8 butikker og ca. 35 medarbejdere. Dermed skabes landets nok største uafhængig kædeforhandler af IT og tilbehør. Kunderne får bl.a. gavn af synergieffekter og forøget ekspertise. LabTech’s CEO glæder sig til fremtidigt samarbejde med egne og kollegaens lokale butikschefer og kalder det prikken over i’et, at WeCoverYou-grundlæggeren følger med som COO

Stenstrup PR-pressemeddelelse for LABTECH DATA

Danmark og de danske kunder til IT-hardware og ekspertreparationer, smartphones, covers og accessories m.v. præsenteres for en nu landsdækkende IT-butikskæde. Med fremover 22 butikker bliver den formentlig landets største uafhængige kædeforhandler for løsninger til både private, gamere og erhverv. Det sker med LabTech’s overtagelse af 5 ud af kollegaens WeCoverYou’s 8 hidtidige forretninger + webshop. Mens LabTech Data A/S i Aalborg hidtil har drevet efterhånden 17 IT-butikker med tilhørende værksteder i Nord- og Midtjylland samt Sjælland og København*, så har WeCoverYou-konceptbutikkerne været stærke i landets andre egne: Sydjylland, Fyn og på det øvrige Sjælland.
WeCoverYou, der siden 2013 fra Odense har ekspanderet, blev for kun 10 dage siden begæret konkurs – men er nu for de fleste butikkers og medarbejderes vedkommende alligevel reddet. Wecoveryou-forretningerne i Aalborg, Herning, Esbjerg, Kolding, samt Rosengårdscenteret i Odense fortsætter som hidtil med deres services. Mens alene WeCoverYou’s anden butik i Odense City, Vejle og Aarhus desværre må lukke. Til gengæld driver LabTech, der de senest år er firedobbelt Børsen Gazelle, i forvejen en forretning i Aarhus.

Både nethandel og lokale butikker
Kunderne vil få gavn af sammenlægningen med den forøgede ekspertise, det øgede antal varenumre og den landsdækkende servicegaranti, fremhæver direktør i LabTech Data samt det nye datterselskab WCY A/S, Frank Bisgaard Andersen.

”Overalt har vi set et stort potentiale i Wecoveryou’s forretningskoncept og kompetente medarbejdere. Selv om fremtiden i høj grad drejer sig om nethandel er det vores erfaring, at både private og erhvervskunder samtidig ønsker en lokal forretning at blive rådgivet og serviceret i. På de fleste hidtidige butiksadresser har vi derfor set det økonomisk rentabelt at fortsætte.” Frank Bisgaard Andersen tilføjer, at han opfatter det som ”prikken over i’et,” at stifteren og den hidtidige WeCoveryou-ejer, Johnny Nielsen, har villet følge med over som fremtidig COO.

”Johnnys flair og visioner for hvilke produkter, der er salgbare, er i mine øjne helt i top. Nu skal der bare samme styr på omkostningerne, som i det øvrige LabTech. WeCoverYou’s koncept forsætter som hidtil,”understreger Frank Bisgaard

LabTech-direktøren takker desuden alle parter inklusiv en velvillig Spar Nord Bank, kuratoren, advokat Morten Bjerregaard fra Bjerregaard Advokatfirma og de hidtidige WeCoverYou forretningsudlejere for at have arbejdet konstruktivt, kvalificeret og intenst i den korte periode, og dermed gjort det muligt at redde de mange WeCoverYou-butikker og tilhørende arbejdspladser.

Spændende fremtid sammen
Også den hidtidige ejer og stifter af WeCoverYou Johnny Nielsen er glad for, at der er fundet en løsning.
”LabTechs overtagelse giver god mening. De fleste af vores flittige og dygtige medarbejdere kan fortsætte. Sammen går vi en utrolig spændende fremtid i møde til gavn for både personale og kunder, udtaler han.

Frank Bisgaard Andersen fremhæver desuden, at Johnny Nielsen og han komplimenterer hinandens styrker: ”Johnny er stærk på produkter, indkøb og konceptet, mens mine styrker nok mest er inden for organisation, strategi og økonomi. Jeg er overbevist om, at vi sammen med alle vores dygtige butikschefer og medarbejdere bliver et fantastisk team.”

*Se hvor LabTech i forvejen driver IT-butik: https://www.labtech.dk/kontakt-os/
For yderligere oplysning, kontakt LabTech Data A/S CEO Frank Bisgaard Andersen tlf. 26 37 94 40 eller email: fba@labtech.dk . COO og WeCoverYou-grundlægger Johnny Nielsen, tlf.: 22 36 80 45 eller email: johnny@wecoveryou.dk Og læs mere om LabTech på: www.labtech.dk Og om WeCoverYou på: www.wecoveryou.dk

Illustrationsforslag: LabTech Data’s direktør Frank Bisgaard Andersen (t.h.) byder WeCoverYou-grundlægger Johnny Nielsen og 35 af hans medarbejdere velkommen i LabTech-familien: ”Selv om baggrunden er træls, har forløbet været godt. Sammen glæder vi os til at se fremad som nu landsdækkende uafhængig IT-butikskæde,” siger Frank Bisgaard Andersen. Foto: LabTech Data.