Det nye Tecta Invest A/S ønsker større synlighed, aktive kunderelationer og bl.a. at kunne tilbyde mere bæredygtighed. Samtidig vil Aalborg-firmaet opkøbe flere boligudlejningsejendomme i Aalborg-, Aarhus- og Kbh.-området for at sprede risiko – uden at reducere sin portefølje af erhvervsejendomme

Stenstrup PR-pressemeddelelse for TECTA INVEST

Halvanden måned efter at have sat sig i direktørstolen er Jesper Brøndum sammen mod hovedaktionær Jens Enggaard klar til at lancere en ny, offensiv strategi for det nu tidligere A. Enggaard Ejendomme. Det sker under mottoet ”Vi skaber plads”. Firmaet skifter samtidig navn til det mere selvstændigt klingende Tecta Invest A/S.

”Tecta betyder ”bygninger” på latin. Og velbeliggende kvalitetsbygninger i form af primært udlejningsejendomme til erhverv er, hvad firmaet før som fremover primært fokuserer på. Men fremover ikke længere så ubetinget”, pointerer Jesper Brøndum, der nu arbejder mod at skabe en bredere palette til såvel kontorer, detailhandel og også boliger. Han tiltrådte 1. nov. med en solid og relevant faglig og netværksmæssig baggrund fra stillingen som direktør i det landsdækkende ERIK Arkitekter og dermed bl.a. stort kendskab til bygningskvalitet og relevante beliggenheder landet over.

Med en ejendomsportefølje til en bogført værdi på 650 mio. kr. og en egenkapital på 250 mio. kr. hører Tecta Invest, der er stiftet i 2011, allerede til blandt Nordjyllands større og mere solide ejendomsudlejere. Det nye navn er en konsekvens efter, at brødrene Jens og Asger Enggaard tidligere i år foretog et længe planlagt generationsskifte i familievirksomheden.

”Det giver bedst mening, at Asger og jeg ikke ejer virksomheder med forvirrende navnesammenfald. Og samtidig gør firmanavneændringen det nu også muligt at give ejendomsselskabet en mere synlig selvstændig profil”, forklarer Tecta Invest’s bestyrelsesformand Jens Enggaard.

Arbejder for aktive kunderelationer

Den ønskede, fremtidige profil understreges stadig at bygge på oprindelige Enggaard-værdier som skabertrang, kompetence, erfaring, vedholdenhed og respekt for samarbejdspartnerne. Værdier som direktør Jesper Brøndum så har arbejdet videre ud fra de seneste måneder:

”Vi vil gerne imødekomme et identificeret behov for, at firmaer som vores påtager sig et endnu større ansvar for aktivt at rådgive sine lejere om de rette fysiske forhold og lejeaftaler. Hvis vores lejere herunder erhvervslejere har de rette adressemæssige muligheder for at drive en sund forretning, så har Tecta også en bedre mulighed for at drive sund forretning på baggrund af langvarige, tillidsfulde samarbejder,” uddyber Jesper Brøndum. Han henviser til sine egne tidligere erfaringer – gode som knap så gode – fra den anden side af bordet som erhvervslejer hos andre udlejere:

”En god aftale har to tilfredse samarbejdspartnere. Tectas lejere opfatter vi ikke som bare et kontraktligt bundet passivt kundeforhold men derimod som ligeværdige samarbejdspartnere. Det vil f.eks. sige, at vi også er opmærksomme på at vise fleksibilitet og hjælpe dem nemt og omkostningsfornuftigt videre til andre

aktuelt mere relevante adresser, større eller mindre lokaliteter, hvis der viser sig behov for det – eller måske over i noget mere bæredygtigt byggeri, hvor det giver særlig mening,” forklarer Jesper Brøndum. Han tilføjer, at Tecta Invest også vil have ekstra fokus på at stå klar med effektiv assistance til at løse lejernes

dagligdags udfordringer i bygningerne. Lejerne skal gerne opleve en ekstra tryghed hos Tecta Invest, uanset om de har brug for 100 eller 1000 kvadratmeter, eller om de driver frisørsalon eller supermarked.

”Alle kunder skal have en god oplevelse og følelse af, at vi hos Tecta Invest arbejder for at skabe en særlig plads til dem”.

Omstilling mod mere bæredygtighed

Hvad angår bæredygtighed så er det netop et særligt fokuspunkt, som Brøndum erklærer i fortsat proces:

”Vi er fuldt opmærksomme på, at flere af vores samarbejdspartnere i fremtiden vil have mere fokus på eksempelvis byggematerialevalg, energi- og vandgenbrug, affaldssortering m.v. Det kræver en løbende omstillingsparathed, som vi hos Tecta Invest vil blive mere opmærksomme på, både i forhold til eksisterende ejendomme og vores fremtidige nye.”

Tecta Invest har indtil videre administration i kontorer i BMS’ hovedsæde i Nørresundby, mens det stadig overvejes, hvor firmaet i fremtiden får mest gavn af at have permanent adresse:

Illustrationsmuligheder (Fotograf: Michael Bo Rasmussen / Tecta Invest):

Foto 1,2 og 4: Forestiller alle Jens Enggaard og Jesper Brøndum inde i atrium eller udenfor Tecta Invest’s – i Aalborg – velkendte erhvervsejendomme i Prinsensgade, nummer 11-15 (Dog optræder Jesper Brøndum alene på foto 4)

Foto 3: Her er de to fotograferet i lokaliteterne i BMS-hovedsædet i Nørresundby, hvor Tecta Invest foreløbig administrationsmæssigt har til huse. Det er Jesper Brøndum med briller.

For yderligere oplysning, kontakt Tecta Invest’s adm. dir. Jesper Brøndum tlf.: 41 29 32 06 eller email: jb@tecta.dk Eller Tecta Invest’s bestyrelsesformand, Jens Enggaard, tlf.: 44 57 07 01 eller email: jje@bms.dk Eller læs mere om Tecta Invest A/S på: www.tecta.dk