Landets 3. største leverandør af maling til professionelle fortsætter mod målet om at blive størst. Sælgeren, der fortsætter som kundecenterchef, glæder sig over at kunne overdrage depechen til mangeårig samarbejdspartner

Stenstrup PR-pressemeddelelse for BECK & JØRGENSEN

Det er en gammel hæderkronet malervaregrossist, som landets 3. største leverandør af maling til professionelle, Beck & Jørgensen, har aftalt at overtage ejerskabet af. Malervarer Engros ApS. i Aarhus blev stiftet af Jan Rasmussens tipoldefar i 1898, og nu er den hidtidige ejer i fuld harmoni blevet enig med Beck & Jørgensen med hovedbase i Søborg om salg og overtagelse. Virksomhederne har også været ”tæt på gift” siden 1987, hvor Malervarer Engros med i dag syv medarbejdere blev grossist for Beck & Jørgensen i Aarhus-området – men også efterhånden i dag er blevet en af de sidste selvstændige grossistvirksomheder med B&J-produkter på hylderne. Resten af sine 17 kundecentre rundt i landet, der nu bliver til 18, driver Beck & Jørgensen i dag selv. Her til kommer ca. 50 små og større forhandlere.

”Begge parter kan nu se, at tiden er rigtig for at indarbejde Malervarer Engros som fuldgyldigt medlem af Beck & Jørgensen-familien, selv om samarbejdet har fungeret upåklageligt alle årene. Dermed kan vi bl.a. få fælles hjemmeside m.v. på vej mod ambitionen om at blive landets største malervareleverandør til professionelle. Vi kender jo Jan Rasmussen og hans folk gennem mange år for deres høje faglige niveau og engagement,” forklarer Beck & Jørgensens salgsdirektør Claus Bjørn, der med handlen samtidig overtager Jan Rasmussens anden specialforretning for private Tapethuset bag Storcenter Nord på Katrinebjergvej – med speciale i, ja tapeter og vægbeklædning.

”I min familie er der ikke en ny generation, der står klar til at overtage depechen, og derfor er det naturligt nu at få ejerforholdene på plads for fremtiden, selv om der stadig er en del år til min pension. Jeg kender og har gennem mange år sat pris på Beck & Jørgensen’s værdigrundlag og ordentlighed, hvor en aftale er en aftale og ikke kræver en hel masse papir mellem os. Så valget af køber har jeg det rigtig godt med. Det er en den helt rigtige handel,” uddyber den anden part i handlen, 56-årige Jan Rasmussen. Han fortsætter nu med titel af kundecenterchef i den nye B&J-afdeling på samme adresse på Finlandsgade 27 i Aarhus Nord – og med samme trofaste dedikerede personale klar til at møde kunderne.

Illustration: Malervarer Engros’ hidtidige ejer, Jan Rasmussen, giver håndslag på handlen med Beck & Jørgensens salgsdirektør Claus Bjørn (t.h.) foran forretningen på Finlandsgade i Aarhus Nord.

For yderligere oplysning kontakt: Beck & Jørgensen A/S’ salgsdirektør Claus Bjørn, tlf.: 23 48 53 77 eller email cb@bj.dk eller læs mere på www.bj.dk