Waiteer.com og tilhørende app tilføres både økonomiske muskler, kapacitet og know how for at overmatche madudbringningstjenesterne Wolt og JustEat. Fra 1. april skal der leveres ikke alene rigtig restaurationsmad men også frisklavede kvalitetsfærdigretter lige til døren i hele landet – og senere Norden. De nu tre partnere skaber landets første samlede brugervenlige totalløsning.

TV2Nord bragte dette indslag om NYHEDEN!

Stenstrup PR-pressemeddelelse for WAITEER.COM

Ligesom i det øvrige Europa og USA ønsker vi danskere i hverdagen at bruge stadig mindre tid ved vores private kødgryder. Waiteer.com blev allerede i sommer et af de første smartphone-koncepter, hvorpå der kan bestilles high-end take away leveret lige til døren i Nordjylland fra en bred vifte af i første omgang Aalborgs bedre restauranter – og altså ikke på det kendte grillbarniveau. 25.000 har allerede downloadet den tilhørende app og en hel del restauranter tilknyttet. Nu går folkene bag imidlertid endnu videre. I en udvidet partnerkreds med nu tre investorer forberedes koncept og platform til en kraftig udvidelse. Såvel geografisk med levering til i fremtiden hele landet – som sortimentsmæssigt, nemlig fremover også med færdigretter på højt gastronomisk niveau. Dermed forventer de tre partnere at kunne overmatche konkurrenterne i markedet JustEat, der primært satser på levering af grillbarsmad, og finske Wolt, der alene satser på restaurantmad og kun i de danske storbyer.

Nu og i de kommende måneder bliver også restauranter i resten af landet så tilknyttet Waiteer. Og fremover skal den sultne single, familie eller selskab – via et par hurtige tryk på waiteer-app’en – så kunne vælge hele to relaterede kvalitetsservice’s leveret til døren, nemlig:

1. Lækre retter fra menuerne til hurtig levering fra de forskellige byers gode restauranter i hele landet.
2. Og også frisklavede kvalitetsfærdigretter på gode, sunde råvarer. Produceret og leveret fra egne storkøkkener: 15 minutter i egen ovn eller mikroovn, og haps så kan der spises lækkert og sundt.

De nødvendige udbringningsaftaler med de lokale taxaer kommer nu og de næste måneder også på plads i landets 10-15 største købstæder inklusive København, ligesom de allerede er i Aalborg og Aarhus. 1. april 2019 bliver der lancering for den opsigtsvækkende udvidelse med udrulning i byerne frem mod årsskiftet.

Enkelt, brugervenligt og indbydende

Waiteer’s stifter Ricky Thygesen (med brillerne og med og uden smartphone) sammen med de to nye Aarhus-investorer, Poul Bærentsen og Martin Ib (med kokkejakken), der nu gør Waiteer’s gourmet-udbringningsservice’s landsdækkende.

Bag det hidtidige koncept har indtil nu stået den aalborgensiske forretningsmand og virksomhedsudvikler Ricky Thygesen og en smal organisation. Thygesen har imidlertid netop indgået partnerskab med både den kendte storrestauratør Martin Ib og investor Poul Bærentsen, begge Aarhus, der som tidligere direktør i Atea, Nordens største leverandør af it-infrastruktur, virkelig kommer med know how.

Poul Bærentsen, der nu også bestyrelsesformand, konstaterer: ”I New York kan man se, hvordan efterhånden enhver god restaurant – ikke længere bare kinagrillen og pizzeriaerne – har stående masser af poser og bakker klar til udbringning med taxa og Uber. Jeg er overbevist om, at den, der kan sætte den slags i system og har udviklet en enkel, indbydende kommunikationsplatform – som Waiteer’s – mellem leverandører og kunder, opfylder et stort og voksende behov herhjemme – også i provinsbyerne. Indenfor et år arbejder vi også på, at Waiteer kan tage hul på det øvrige Norden med f.eks. Oslo eller Stockholm. Vores forventninger og ambitioner er store og kræver kapital. Kan vi finde de rigtige engagerede, ekstra investorer, er flere velkomne til at løfte med.”

Martin Ib, der bl.a. stiller med gastronomisk know how og et topmoderne storkøkken til de nye færdigretter, supplerer: ”Waiteer bør med tilførslen af den rigtige variation af lækre kvalitetsretter – oven på restauranternes smagfulde Waiteer-tilbud – kunne blive toneangivende på et stadig mere kvalitetsbevidst marked i hastig udvikling. Her savnes netop en totalløsning, der giver kunden mange forskellige muligheder for at vælge god, sund og lækker kvalitet. Såvel hverdagsmad med vores nye færdigretter som det endnu mere festlige fra restauranterne,” forklarer den aarhusianske gastronomiudvikler. Martin Ib er kendt for at stå bag en række succesfulde og velstrukturerede gastronomiske virksomheder indenfor event og catering i Aarhus, bl.a. MIBMadmarked, MIBEvent, MIBBagværk, MiBPakhusene og MIBSpiseriet8000.

Waiteer’s oprindelige skaber, Ricky Thygesen, der bl.a. tidligere har udviklet andre virksomheder inden for IT, glæder sig også over det inspirerende udvidede partnerskab og de tilførte ”muskler”.

”Vores analyse og foreløbige erfaring fra Aalborg viser, at Waiteers onestop-løsning vil appellere til brede skarer af travle danskere, særligt når vi fremover kan tilbyde både rigtig kvalitets take away og nu også levering til døren af færdigretter på højt niveau. Stadig flere danskere vil spare tid i køkkenet. De vil både slippe for at lave mad hver eneste dag og for at bruge tid på at køre ud og stå i kø. Samtidig ønsker de høj kvalitet. Ikke altid de kendte forårsruller og burgere, eller de knap så delikate færdigretter fra supermarkedet. Det skal være nemt, til døren og lige så frisk, sundt og mindst lige så godt, som det de selv vil lave, når de har tid. Bevægelsen går herhjemme og i udlandet mod højere kvalitet.”

Måske nærmest gratis udbringning
Som eksempel kan det nævnes, at såvel Mortens Kro, MUMS, Cafe Vi2 og La Bottega er blandt de mange nuværende Waiteer-leverandører i Aalborg. I Aarhus er det f.eks. Tapas & Paella, AmoRomA, Landcafe, Nordly og selvfølgelig Martin Ibs egne lokationer. Hvad angår fremtidens færdigretter fra Martin Ib’s storkøkken i Pakhusene på Aarhus nye havnefront fintunes på et Waiteer-koncept, som indtil videre vil tilbyde ca. 10 skiftende hovedretter pr. uge at vælge mellem (heriblandt mindst én vegetarret). Via app’en, leveret til døren, dagfrisk og vakuumpakket og med en holdbarhed på mindst 14 dage. Det kunne være f.eks. sous vide kød, chiliconcarne eller fadkoteletter – til 40-50 kr. pr. portion inklusiv lækker garniture.

”Man kan forestille sig, at bestiller kunden f.eks. for mere end 500 kr. ad gangen inden for bygrænserne, vil leveringen være gratis eller nærmest symbolsk. Vi har som sagt ikke detaljerne helt på plads endnu. Men det kommer de snart,” lover Ricky Thygesen.

Waiteer-app’en er i øvrigt allerede temmelig landsdækkende – ihvertfald på en række superliga- og håndboldarenaer, hvor brugeren dér kan springe de irriterende køer over, når man under kampene og i pauserne bliver sulten eller tørstig.

For yderligere oplysning, kontakt:
Ricky Thygesen tlf. 22 24 66 57, e-mail rt@waiteer.com
Poul Bærentsen tlf. 21 90 12 05, e-mail pob@matchinvest.dk
Martin Ib, tlf. 28 35 84 43, email: mib@mibevent.dk
og læs mere på www.waiteer.com