Metronome og 2E inviterer påskesøndag TV-seerne til selv at kigge indenfor i de fire meget forskelligt indrettede Nybygger-huse i Aalborg, hvor TV2-programseriens konkurrerende hovedpersoner også er med og fortæller

Stenstrup PR-pressemeddedelelse for 2E Bolig Projektsalg

Kun få af de i alt af 5.000 adgangskort, der gratis har kunnet bestilles på billetto.dk, er endnu tilbage. Der forventes derfor knald på og tålmodige køer fra morgenstunden påskesøndag den 16. april i og omkring Nybyggerne’s* meget tv-eksponerede huse i Universitetsparken på Tinbergens Alle i Aalborg – tæt på Gigantium, universitet og det kommende supersygehus. Den morgen og det meste af dagen har TV-produktionsselskabet Metronome og 2E nemlig inviteret til åbent hus i og ved ”kamparenaen” for årets snart afsluttede sæson af det populære TV2-program.

Går det ligesom de to seneste sæsoner vil de 5.000 fans – med mødetid henholdsvis kl. 9.00 og kl. 12.00 – troppe op og vente på at få et kig rundt i hver af de fire konkurrerende pars fantasirigt og meget forskelligt indrettede huse og haver inden den store livefinale. Det er nemlig allerede den efterfølgende onsdag aften, den 19. april, at seerne via en sms-afstemning afgør, hvilke af de fire par, der så scorer førstepræmien: Huset til 2,9 mio. kr., som vinderparret over ti uger har indrettet, konkurreret og boet i. Bygget og sponsoreret – ligesom byggerådgivningen til parrene undervejs – af det aalborgensiske byggefirma 2E Bolig Projektsalg.

Christine Delmar og Mikkel Ibsen fra Aalborg, det ene af de fire deltagerpar i årets udgave af Nybyggerne, er vilde med det hus, de i to måneder har knoklet i. ”Det kunne være skønt, hvis vi vinder, for det kunne blive en fantastisk ramme for de børn, som vi gerne snart vil have, fortæller Mikkel. Foto: Metronome

”Seerne har heldigvis igen taget godt imod de ti programmer med spændende, dygtige og meget forskellige personligheder, og oplevet deres ups and downs, mens de har kæmpet med opgaverne og konkurreret i de fine rammer, som 2E Bolig Projektsalg har stillet rådighed. Der har virkelig været både gode personhistorier og meget forskellige og inspirerende indretningsløsninger at følge med i,” fortæller producent Henrik Rasmussen hos produktionsselskabet Metronome og fortsætter:

”At gennemføre Åbent Hus-arrangementet på den her måde har vi de tidligere sæsoner oplevet vækker stor interesse hos seerne og fungerer for dem der møder op. De plejer at være tålmodige og forstående over trængslen. Til gengæld lukker vi heller ikke flere end de 5.000 ind, som vi ved, vi kan håndtere og give en god oplevelse.”

Trækker lod om 2 x 2
billetter til live-finale

Også hos 2E Bolig Projektsalg, den glade aalborgensiske giver af den kæmpestore præmie, er der stor tilfredshed med den anden sæson i træk som sponsor. Ligesom man glæder sig til Åbent Hus-arrangementet:

”Vi har mærket en stigende interesse for vores særlige bygge- og salgskoncept via programmerne og eksempelvis vores tilknyttede facebookkonkurrencer. Og det er selvfølgelig netop målet med et sådant sponsorat. Som byggefirma er det svært ikke at glæde sig over et Åbent Hus-arrangement, hvor der er udsigt til hele 5.000 gæster – også selvom vi godt ved, at de fleste af dem ikke lige står og leder efter ny bolig her og nu,” siger direktør Jesper Skovsgaard. Det aalborgensiske byggefirma har Nybygger-lignende fuldmurede boligbyggerier i gang for to mia. kr. rundt om i spændende boligområder landet over. Heraf flere nye projekter også kun få meter fra Nybyggerhusene i Aalborg, bl.a. Universitetshøjen og Gigantiumparken, som også vil kunne ses i forbindelse med Åbent Hus-arrangementet.

Direktør Jesper Skovsgaard sammen med vært på programmerne Peter Ingemann.

Til selve livefinalen og den direkte TV-udsendelse den efterfølgende onsdag er det i øvrigt lykkedes 2E eksklusivt at skaffe fire billetter, der trækkes lod om to og to blandt de fremmødte ved under ”Åbent Hus”-arrangementet påskesøndag. Vinderne får altså lov at komme med og overvære optagelser til selve live-finalen.

Ved Åbent Hus-arrangementet kan de heldige med adgangskort hertil i øvrigt – udover at snuse rundt i husene – også komme helt tæt på blandt andet de fire deltagerpar, heraf to par fra Aalborg. De stiller nemlig op med hver deres lille bod foran deres hus og svarer på gæsternes spørgsmål om Nybygger-oplevelsen. På samme måde planlægger programværten Peter Ingemann også at bevæge sig rundt på pladsen foran husene, hvor der i øvrigt kan købes kaffe og mad, og svare på spørgsmål. Her vil 2E Bolig Projektsalg endvidere have opstillet en informationsvogn, hvorfra man vil fortælle om sit boligkoncept og boligbyggerier landet over.

Hvad angår trafikal adgang til pladsen ved Nybyggerhusene, så kan der parkeres på parkeringspladser, der skiltes særligt til i nærområdet. Men ellers kører NT-bus nr. 12 fra Aalborgs centrale busstation i Kennedy Arkaden til stedet på under 20 minutter.

* ”Nybyggerne” er TV 2’s store programserie for hele familien. I ”Nybyggerne” følger man fire par, der flytter ind i hver deres nyopførte råhus i Universitetsparken i Aalborg. Seerne er med, mens parrene dag ud og dag ind knokler på at istandsætte huset helt fra scratch. Konkurrencen foregår i ét rum ad gangen, og hver uge kårer seriens eksperter ugens rum-vinder. Serien afsluttes med en live-finale på TV 2, hvor seerne ved sms-afstemning kårer seriens vinderpar, der herefter får overrakt nøglerne til det hus, de selv har færdigbygget.
Illustrationsmuligheder:

For yderligere oplysning, kontakt 2E Bolig Projektsalg adm. direktør Jesper Skovsgaard tlf. 22 21 06 06 eller email: js@2ebolig.dk Læs mere om husene på Tinbergens Allé, der bruges i Nybyggerne 3: http://2eboligprojektsalg.dk/bolig/7