Blandt kun fem nominerede til ”Årets Bo&Spis adresse 2017” i Danmark fremhæver Den Danske Spiseguides redaktør Aalborg-hotellets vellykkede og anerkendte satsning på etablering af gourmetrestaurant Bühlmann

Stenstrup PR-pressemeddelelse for FAMILIEN BÜHLMANN – HOTEL OG GASTRONOMI

Hotel Scheelsminde på den fine gamle proprietærgård i Skalborg har netop opnået en meget anerkendt nominering som ”Årets Bo&Spis adresse 2017” i Danmark af Den Danske Spiseguide, som en af kun fem nominerede.

”Scheelsminde er et veldrevet sted, der gennem flere generationer har været garant for den gode totaloplevelse, når forretningsmanden eller turisten kommer til Aalborg og ønsker en dejlig hoteloplevelse, god mad og god service,” forklarer Bent Christensen. Han er dansk topgastronomis grand old mand og redaktør for det kollegie af anonyme anmeldere, som Den Danske Spiseguide hele året sender rundt i landet for at rapportere om den øjeblikkelige standard på landets restauranter og hoteller.

”I de senere år har guidens anmeldere ikke kunnet undgå at bemærke, hvordan niveauet er yderligere skærpet på Scheelsminde. Bl.a. gennem etableringen af den eksklusive Restaurant Bühlmann, som vi giver tre stjerner og betragter som en af Nordjyllands absolut bedste gourmetrestauranter. Men også den velovervejede løbende nænsomme renovering og opgradering, som samtidig er foregået på det øvrige hotel. Et særdeles positiv udvikling på baggrund af ambition, som vi hos spiseguiden finder god grund til at fremhæve.”

Ny køkkenhave-satsning

Hotel Scheelsmindes ny anlagte køkkenahve, hvori både brasseriet og Restaurant Bühlmanns kokke dyrker deres. Restaurant Bühlmann. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 11.05.16

På Hotel Scheelsminde, der har været under familien Bühlmanns kyndige lederskab i generationer, er det nuværende værtspar Anemette og Danni Bühlmann meget stolte men også ydmyge overfor nomineringen.

”Det er jo fire fantastiske kollegavirksomheder, som vi fremhæves sammen med. Vi er glade for, at det bliver bemærket, hvor dedikeret medarbejderstaben dagligt arbejder for at nå vores mål og give vores gæster en relevant og personlig topoplevelse, som den bør forventes i 2017. Erfaringerne, vi gør os i Restaurant Bühlmann, bestræber vi os dagligt på forplanter sig i al vores madlavning i huset – fra morgenmad over præstationerne i brasseriet med frokost og aftenåbning – til selskabsserveringerne i og udenfor huset,” forklarer direktør Danni Bühlmann. Han fremhæver desuden, at hotellet bl.a. i sin smukke, gamle park det seneste år har etableret flot køkkenhave med drivhus, hvori husets kokke selv dyrker mange af de kvalitetsgrøntsager og urter, der serveres på hotellet. En oase, der samtidig for gæsterne har udviklet sig til lidt af en attraktion ligesom f.eks. hotellets wellness-område.

Navnkundige mednominerede

Vinderen af Årets Bo&Spis adresse 2017 og en del andre priser afsløres ved et galla-arrangement på Hotel Frederiksminde den 29. oktober, hvor alle landets bedste etablissementer er repræsenteret, når årets spiseguide nr. 41 offentliggøres. De øvrige fire kandidater til denne pris er i øvrigt navnkundige Falsled Kro v. Faaborg, Malling Kro v. Aarhus, Dyvig Badehotel v. Nordborg og Frederiksminde v. Præstø.

Adskillige andre nordjyske restauranter er i øvrigt foreløbigt nomineret til nogle af de andre af spiseguidens øvrige gastronomipriser, der samtidig er på spil: Det gælder Mortens Kro, Restaurant Tabu, Bistro 59 og Essens i Frederikshavn.

Foto: Scheelsminde 1, 2 & 3 Henholdsvis indgangen gennem porten, den nyanlagte køkkenhave i parken bag og hovedbygningen set en aften fra parken.

For yderligere oplysning, kontakt Hotel Scheelsmindes direktør Danni Bühlmann på tlf.: 30 32 73 71 eller email danni@scheelsminde.dk . Eller Restaurant Bühlmann’s kreative kok Dennis Carlsen, tlf. 28 56 17 93 eller email: kreativchef@scheelsminde.dk Eller læs mere på: www.scheelsminde.dk Bent Christensen, red. Den danske Spiseguide, tlf. 40 13 13 10.