Valhal Estates nye luksuslejligheder ”Downtown Apartments” i Hjørring tilbydes med mulighed for fællesskab og tilvalg af ekstra services som mad til døren, rengøring, fysioterapi og frisør samt adgang til f.eks. elbil og særlige teatertilbud. Indehaveren, Conny Lindholt, er inspireret af egen alders nye behov. Kirsten og Svend Nielsen fra Hundelev glæder sig til at slippe for haven og har bestilt flyttemand til 26. feb.

Stenstrup PR-pressemeddelelse for VALHAL ESTATE

Stort orangeri, lækker beplantning, smagfuld og hyggelig havemøblering samt bl.a. fælles grill og petanquebane  – alt sammen oppe på den imponerende 600 kvadratmeter store fælles tagterrasse på 6. etage med udsigt over hele midtbyen og tæt på Svanelundens nærliggende grønne område. Det er en blandt mange features, der hurtigt fik mange vendelboer til at reservere de nye eksklusive midtby-seniorboliger i Hjørring, kaldet Downtown Apartments. Der er tale om et markant, nu færdigbygget kompleks tegnet af Brix Nordberg Arkitektur med 34 topmoderne, energirigtige og rummelige lejeboliger* ved Bispetorvet i Hjørring.  De er pr. 1. marts indflytningsklar, og foreløbig er 25 allerede udlejet. Tagterrassen og den ældrevenlige indretning af lejlighederne, der etableres i tre etager selvfølgelig med elevator oven på Harald Nyborg varehuset, har gjort, at initiativtagerne trods Corona forventer alt udlejet inden for den næste måneds tid – efter en møbleret prøvelejlighed er blevet klar, så interesserede selv kan komme ind og danne sig et virkeligt førstehåndsindtryk.

Nogle af de kommende beboere, der faktisk allerede har overtaget nøglerne, er ægteparret Kirsten og Svend Nielsen på henholdsvis 75 og 78 år. De har bestilt flyttemand til 26. feb. Hun ser meget frem til at kunne indtage de fine fysiske rammer og for muligheden for fællesskab med andre ligesindede:

”Kvaliteten, indretningen, størrelsen, placeringen, elevatoren og ikke mindst fleksibiliteten – alting giver god mening ift. vores behov her i vores tredje alder, hvor vi gerne må forkæle os selv lidt og slippe for vedligehold. Og så kan vi vældig godt lide ideen om på en gang at være midt i byen og samtidig kunne gå en tur i Svanelunden lige uden for døren,” siger Svend. Ægteparret fraflytter samtidig og fik lynhurtigt solgt deres 1950’er hus i tre etager i Hundelev, 10 km vest for Hjørring efter 30 år med egen have. ”Svend har efterhånden fået for mange problemet med knæ og hofter til at vi længere kan holde haven, ligesom han heller ikke længere er god på trapper,” tilføjer Kirsten. De glæder sig også begge over muligheden for let at kunne bestille f.eks. rengøring og fysioterapi, som en del af Downtown Apartments-pakken, hvis det bliver nødvendigt.  

Kirsten og Svend er på flere måder i målgruppen, som Downtown Apartments appellerer særligt til: Seniorer, der nu – efter at børnene måske er flyttet hjemmefra – ønsker færre kvadratmeter og færre forpligtelser og hellere end at slide i haven, vil nyde lejeboligens fordele, have tid til rejser, teaterbesøg, foredrag eller lignende. Og både privatlivets fred og sommetider muligheden for fællesskab med ligesindede, f.eks. på tagterrassen.

Skræddersyet service i centrum

Bag det unikke byggeprojekt står Valhal Estate med rødder i Hjørring og med mange andre fremadskuende ejendoms-, erhvervs- og boligprojekter i sine i alt ca. 200 lejemål i både Hjørring og Aalborg: bl.a. den gamle Hjørring Arrest, som det visionære ejendomsudviklingsselskab vil omdanne til højskole. Hos Valhal Estate vil man lige så gerne som at tale om de fysiske rammer fokusere på værdisættet bag.

”Boliglejere i den tredje alder er forskellige mennesker med individuelle behov. Nogen vil gerne slippe for at gøre rent. Andre gider ikke længere betale til egen bil, når de kun undtagelsesvis har behov. Det begynder jeg da selv at mærke,” forklarer indehaver af Valhal Estate 62-årige Conny Lindholt, der er opvokset i Hjørring og nyder at bo her. En mindre forpligtende boform begynder selvfølgelig også at trække i hende selv, vedgår Conny. Inspirationen til Downtown Apartments kommer bl.a. af den erfaring.

”Hos Valhal Estate vil vi gerne respektere og sætte det enkelte menneske i centrum med præcis hendes eller hans unikke behov og prioriteringer og tilbyde den ønskede skræddersyede, omsorgsfulde ekstra service,” fortsætter Conny. Hun blev sidste år af landsmediet for ejendomsbranchen ”Estate Media” nomineret til titlen som ”Årets Forbillede” i Danmark for sin rolle som Business Angel for mange af sine mindre erhvervslejere, f.eks. gourmetrestauranten Alimentum, som Valhal Estate har hjulpet i gang.

Club Valhalla og tablet

Direktøren og daglig leder i Valhal Estate, Martin Verwohlt, uddyber:

”Udover vores komfortable, ældrevenlige boliger med fleksible indretningsmuligheder og uden meget vedligehold, stiller vi samtidig også en række tilvalgsmuligheder op for vores lejere under det, som vi kalder Club Valhalla. Muligheder, som, vi fornemmer, giver mening for beboere, der er på et stadie i deres liv, hvor de ønsker og forventer lidt ekstra komfort og service. Et vigtigt kodeord er omsorg.”

Når man lejer en Downtown Apartments-bolig modtager man derfor samtidig en tablet, hvor beboeren via Valhal Estates egen udviklede app i brugerfladen bl.a. kan bestille adgang til elbil eller elcykel, frisørbesøg, fysioterapi i hjemmet, levering af lækker mad fra nogle af Hjørrings gode restauranter til døren, håndværker- eller rengøringshjælp osv. Ligesom der vil være en række særlige, lokale kulturtilbud fra f.eks. Vendsyssel Teater. De nye beboere betaler kun for deres faktiske forbrug og er meget velkommen til at foreslå nye services.

*De fleste af de 34 lejligheder i DownTown Apartments tilbydes primært i størrelserne 95-111 kvadratmeter og koster da fra ca. 8500 kr. om måneden. Udover den fantastiske fælles tagterrasse har alle boligerne på etagerne under samtidig bl.a. enten egne kæmpe store terrasser (50 kvadratmeter) eller store altaner.

Fotos DT 1-4: Svend og Kirsten Nielsen har netop overtaget nøglerne til deres nye, comfortable udsigtslejlighed midt i Hjørring efter 30 år i eget hus i Hundelev (På foto 1 og 2 ses i øvrigt direktør Martin Verwohlt fra udlejeren Valhal Estate) Fotos: Svenn Hjartarson / Studio03

For yderligere oplysning om Valhal Estate: Indehaver Conny Lindholt, tlf.: 5055 0339 eller email: cl@valhal.estate Direktør Martin Verwohlt, tlf. 53 850 851 eller email: mv@valhal.estate eller læs mere på www.valhal.estate For yderligere oplysning om Downtown Apartments, tjek: www.downtown-hjorring.dk Svend og Kirsten Nielsen tlf. 20 93 11 65