2E Boligs moderne familielejligheder, denne gang i byudviklingsområdet
Nærheden, er for 3. gang i træk valgt som omdrejningspunkt for 10 nye afsnit
af livsstils-programserien ”Nybyggerne”. Den populære konkurrence om en
bolig til mere end tre mio. kr. sendes igen efter nytår, med live-optagelser, der
netop er gået i gang, og Puk Elgaard som vært, der ser frem til udfordringen.

Stenstrup PR-pressemeddelelse for 2E Bolig Projektsalg

De første tre sæsoner af programserien, Nybyggerne* – sendt fra henholdsvis Kolding, Farum og Aalborg – har været nogle af de mest sete på TV2 de seneste år. Nu og i løbet af de næste uger og måneder bliver scenen igen sat.  Optagelserne til 4. sæson af Nybyggerne er netop gået i gang. Denne gang i hovedstadsområdets nye store bydel, Nærheden, i Høje Taastrup Kommune nær Hedehusene med ny skole, butikker og få skridt til stationen samt forventet 3.000 boliger i løbet af en årrække. Helt konkret foregår optagelserne i og omkring 2E Bolig Projektsalgs topmoderne lejligheder – de første færdigbyggede i området overhovedet, hvor der ellers er gang i byggeriet overalt. Udsendelsesrækken over ni uger sendes i første halvdel af 2018, oplyser TV2.

Produktionsselskabet Metronomes optagelser med de fire udvalgte, kreative par skal henover perioden og de første ni programmer frem til livefinalen overbevise først dommerne og til sidst seerne om, hvilket af parrene, der er det mest kreative og de bedste amatørhåndværkere ud i boligindretning for relativt små midler. Gevinsten – en af Danmarkshistoriens største TV-præmier – er som i de tre tidligere sæsoner intet mindre end selve den bolig, som vinderne til den tid har færdigindrettet rum for rum og program for program – til en værdi af over tre mio. kr. Sponsoren og den glade giver er 2E Bolig Projektsalg, der stiller alle fire boliger til rådighed i optageperioden – samt bl.a. yder byggeteknisk rådgivning til konkurrencedeltagerne undervejs. For første gang i programseriens historie, er der i øvrigt ikke tale om huse men store familielejligheder, hvilket giver deltagerne nogle lidt anderledes udfordringer end tidligere. Det er i sidste ende seerne, der kårer vinderne endeligt efter en sms-afstemning på finaleaftenen.

”Første sæson af Nybyggerne foregik i Trekantsområdet. Anden omgang i Nordsjælland. Tredje omgang i Aalborgs universitetskvarter. Denne gang lader vi et nyt spændende nybyggerområde i hovedsstadens sydvestlige udkant være scene for serien. Samtidig har tidligere sæsoner bekræftet, at 2E Bolig Projektsalgs kvalitetsboliger passer perfekt til programmets præmis: Med en moderne arkitektur, som stiller de konkurrerende par helt lige i udgangspunktet, men samtidig også giver dem masser af muligheder for at individualisere, præcis som de drømmer om,” forklarer programchef Steffen Bjergved fra Metronome.

TV2 har i øvrigt fået populære Puk Elgaard – kendt fra bl.a. ”Go’morgen Danmark” til igen at påtage sig programværtsrollen, som hun også bestred i Nybyggerne sæson 2:

“Jeg er allerede meget imponeret over parrene. Det er en kraftpræstation, at skabe en Nybyggerbolig. De udviser mod, tålmodighed og ihærdighed, og jeg føler virkelig med dem igennem hele processen. Det er dejligt at være tilbage på Nybyggerne. Det føles lidt som at komme hjem,” forklarer Puk Elgaard om udfordringen.

Skal gøre bydelen landskendt

Direktør Jesper Skovsgaard, flankeret af Høje Taastrup Kommunes borgmester Michael Ziegler (t.v. på foto nr. 6) og Ole Møller, direktør i byudviklingsselskabet Nærheden P/S. De tre fortalte på presseeventet om deres glæde over at få eksponeret den nye bydel gennem Nybyggerne. Foto: 2E Bolig Projektsalg.

Også i Høje Taastrup Kommune er borgmester, Michael Ziegler glad for programplaceringen midt i kommunens nye store boligsatsning:

”Nærheden er måske der, hvor der boligmæssigt sker allermest i hele Storkøbenhavn. Det bliver dejligt at få vist for hele Danmark. Et superattraktivt boligområde til rimelige priser med masser af rekreative muligheder – på en gang tæt på naturen og storbylivets fristelser og kulturtilbud. Med ”Nybyggerne” bliver det forhåbentligt tydeligt for seere i hele landet, hvad området har at byde på,” siger Michael Ziegler.

Ekspanderer i hele landet

Fra 2E Boligs side har der været stor tilfredshed med engagementet i TV2-udsendelsesrækken i de seneste sæsoner. Igen håber virksomheden med engagementet at kunne skabe yderligere opmærksomhed:

”Som nordjysk boligfirma er vi efterhånden landskendt for god kvalitet til rimelige priser. Og indenfor de seneste år har vi udvidet virksomheden med hovedstadsfilial på Kongevejen i Virum og derfra opstartet mange boligprojekter i Storkøbenhavn, Nordsjælland og nu også i Nærheden, hvor vi ligesom i resten af landet mærker stor interesse men knap så meget kendskab til 2E. Denne TV-eksponering vil – ligesom da vi var med i de to seneste sæson af Nybyggerne – forhåbentligt være med til at bevidstgøre endnu flere om vores projekter og bolighandelskoncept. Et koncept, der ligesom for deltagerne i Nybyggerne giver køberne stor personlig indflydelse på indretning og valg af interiør – uden at kræve ret mange penge op af lommen, før den bestilte nye bolig står indflytningsklar,” forklarer 2E-direktør Jesper Skovsgaard.

2E Bolig har også etableret boligprojekter i bl.a. Aarhus, Hillerød, Farum og Skagen og selvfølgelig en lang række projekter i hjembyen Aalborg. De fire udvalgte lejligheder på Kongelysvej i Nærheden er med bl.a. tagterrasse og udsigt og hver for sig på 125 kvadratmeter. Men altså undtagelsesvis leveret helt uden nogen form for indretning, så parrene selv skal lave alt finish – gulvbelægning, køkkener, badeværelser og møblering m.m.

*Nybyggerne” er TV 2’s store livsstilsprogram for hele familien. I ”Nybyggerne 4” følger man fire par, der flytter ind i hver deres nyopførte råbolig i Nærheden ved Hedehusene. Seerne er med, mens parrene dag ud og dag ind knokler på at istandsætte lejlighederne helt fra scratch. Konkurrencen foregår i ét rum ad gangen, og hver uge kårer seriens eksperter ugens rum-vinder med dertil hørende fordelagtige præmier. Serien afsluttes med en live-finale i primetime på TV 2, hvor seerne ved sms-afstemning kårer seriens vinderpar, der herefter får overrakt nøglerne til den 2E-lejlighed, de selv har designet og færdigbygget. I seneste sæson – sendt fra Aalborg – blev det det lokale par, Anne og Todd, der vandt.

Fakta: 2E’s foreløbigt 128 fuldmurede ejerboligbyggeri i Nærheden udformes i en kombination af attraktive, fritliggende kædehuse på enten 130 kvm eller 140 kvm i to etager med store tagterrasser – og moderne lejligheder på 75-95 kvm lejligheder i flotte 3 og 4 etagers ejendomme. Husene sælges som ejerboliger med flexible indretningsmuligheder til den travle familie eller eksempelvis seniorparret, der hellere end en masse vedligehold vil nyde natur og byens muligheder tæt på. En enkelt af 2E’s ejendomme opføres dog i 5 etager og etableres samtidig centralt som et slags ekstra synligt landemærke i den nye bydel. Det er i øvrigt i denne ejendoms lejligheder, at optagelserne til Nybyggerne er i gang.

Bag udviklingen af Nærheden som fremtidens forstad står Høje Taastrup Kommune og Realdania By og Byg i byudviklingsselskabet Nærheden P/S. Udover alskens rekreative, idrætsmæssige og indkøbsmæssige tilbud, der etableres i nærheden, udvikles også en visionært tænkt ny skole i samarbejde med Lego Education. Nærheden som ny bydel – på baggrund af Team Arkitemas overordnede plan for fremtidens bæredygtige forstad – vandt prisen for ”Master Planning – Future Projects” på World Architecture Festival i Berlin i november 2016.

For yderligere oplysning, kontakt 2E Bolig adm. direktør Jesper Skovsgaard tlf. 22 21 06 06 eller email: js@2egroup.dk Læs mere om 2E Boligs boligprojekter i bl.a. Nærheden på www.2Ebolig.dk og om visionen bag Nærheden som fremtidens bæredygtige forstad på: www.naerheden.dk