Aalborg-firmaet, 2E Bolig Projektsalg’s moderne kvalitetsboliger i Farum er valgt som omdrejningspunkt for ti nye afsnit af livsstils-programserien ”Nybyggerne”. Den populære konkurrence om et hus til tre mio. kr. er TV2 netop begyndt at sende igen – med Puk Elgaard som vært.

I efteråret 2013 – i debutsæsonen sendt fra Vonsild ved Kolding – blev programserien en af de mest sete på TV2 med 850.000 seere til live-finaleprogrammet. I løbet af de næste uger og måneder bliver scenen – eller rettere de fire scener – igen sat, når en ny omgang af serien igen ruller over skærmen. Men denne gang fra Kasernegrunden i Farum, i 2E Boligs topmoderne og nybyggede boliger på Regimentsvej, til en ny omgang ”Nybyggerne”*. Den nye udsendelsesrække over ti onsdage i primetime sendes fra den 3. februar, oplyser TV2.

Lokalpressen i Nordsjælland har allerede interesseret sig for de i gangværende optagelser til Nybyggerne i 2E Bolig flotte rækkehuse i Farum. På billedet ses bagved programværten, Puk Elgaard, bl.a. 2E-direktør Jesper Skovsgaard og Furesø Kommunes borgmester, Ole Bondo Christensen (t.h.). Foto Stenstrup PR

Lokalpressen i Nordsjælland har allerede interesseret sig for de i gangværende optagelser til Nybyggerne i 2E Bolig flotte rækkehuse i Farum. På billedet ses bagved programværten, Puk Elgaard, bl.a. 2E-direktør Jesper Skovsgaard og Furesø Kommunes borgmester, Ole Bondo Christensen (t.h.). Foto Stenstrup PR

Produktionsselskabet Metronomes optagelser med de fire udvalgte kreative par skal henover perioden og de første ni programmer frem til finalen overbevise først dommerne og til sidst seerne om, hvilke af parrene, der er mest kreativ og bedste håndværkere ud i boligindretning for små midler. Gevinsten – Danmarkshistoriens største TV-præmie – er som sidste gang intet mindre end selve det hus (inklusiv grund), som vinderne til den tid har færdigindrettet rum for rum, udsendelse for udsendelse – til en værdi af mere end tre mio. kr. Sponsoren er 2E Bolig, der har stillet alle fire huse til rådighed i optageperioden og frem til sæsonfinalen, der sendes live onsdag den 30. marts – ligesom Aalborg-firmaets eksperter bl.a. yder byggeteknisk rådgivning til konkurrencedeltagerne undervejs. Det er i sidste ende seerne, der kårer vinderne endeligt efter en sms-afstemning på finaleaftenen.

2E Boligs visualisering af de færdige og beboede Nybyggerne-huse i Farum.

2E Boligs visualisering af de færdige og beboede Nybyggerne-huse i Farum.

”Første sæson af Nybyggerne foregik i provinsen, og vi ville derfor meget gerne denne gang lade et boligområde i Storkøbenhavn være scene for serien. Kasernegrunden i Farum er et både søgt og attraktivt nybyggerområde i disse år. Samtidig passede 2E Bolig´s huse perfekt i programmets præmis, med en moderne arkitektur, som stiller de konkurrerende par helt lige i udgangspunktet, men samtidig også giver dem masser af muligheder til at individualisere deres hus, netop som de drømmer om,” forklarer programchef Steffen Bjergved fra Metronome. Læs mere om husene her: http://www.2egroup.dk/bolig/24
Produktionsselskabet og TV2 har i øvrigt fået populære Puk Elgaard til – oven i købet med særlig glæde – at påtage sig værtsrollen:
”Både fordi den var spændende men også fordi jeg selv bor lige i nærheden, og derfor har fået mulighed for at præsentere min dejlige, naturskønne nordsjællandske hjemegn tæt på København for en masse seere. Og så tæller det da også positivt med, at jeg for en periode for en gang skyld bare har kunnet cykle på arbejde”, siger Puk om udfordringen.

Skal sælge kasernegrund
Også i Furesø Kommune er borgmester Ole Bondo Christensen glad for programplaceringen i Farum:
”Den tidligere Farum Kaserne er nu et attraktivt boligområde med masser af rekreative muligheder, tæt på både naturen og bylivet. De senere år er der kommet rigtig godt gang i boligbyggeriet på kaserneområdet. Med TV-udsendelsen, ’Nybyggerne’ bliver det tydeligt for seere i hele landet, hvad området har at byde på blandt andet i form af de forskellige kvalitetsboliger, som 2E Bolig er i fuld gang med at opføre i området,” siger borgmester Ole Bondo Christensen.
”Med udviklingen af Kasernegrunden har vi fået en god blanding af boliger, hvor der både er eksklusive boliger i den dyre prisende og også kvalitetsboliger for almindelige menneskers pengepung. Vi oplever en stor interesse for at flytte til Furesø netop nu, og med et livsstilprogram som Nybyggerne får vi en god chance for at vise folk, der ikke kender til området, at vi har de optimale rammer for at skabe et godt liv her i kommunen. I de forskellige boligudstykninger på kaserneområdet er der plads til flere beboere og byggefirmaer, der måske inspireres af Nybyggerne”, tilføjer borgmesteren.

Ekspanderer i Storkøbenhavn

Fra 2E Bolig Projektssalgs’ side er der også tilfredshed med engagementet i TV2-udsendelsesrækken, som forhåbentlig kan skabe yderligere opmærksomhed om de foreløbig i alt fire ret forskellige spændende boligbyggerier som det aalborgensiske boligfirma enten har færdiggjort eller for nylig har igangsat i området – herunder ikke mindst det genoplivede prestigefyldte Kim Utzon-projekt, kaldet Bel Air CPH, 36 boliger, som bliver nærmeste nabo til eksklusive Scandinavian Golf Resort. Et luksuslejlighedsprojekt, som netop er overtaget på projektplan, fintunet og påbegyndt byggeri og salg af. Byggeriet forventes igangsat i løbet af kort tid når byggetilladelser er på plads.

”Som jysk boligfirma er vi kendt for god kvalitet til populære priser. Og indenfor de seneste år har vi udvidet virksomheden med et salgskontor på Kongevejen i Virum og derfra opstartet mange boligprojekter i netop Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor vi også mærker stor interesse men knap så meget kendskab til 2E Bolig. Denne TV-eksponering vil forhåbentligt være med til at bevidstgøre endnu flere om vores projekter og bolighandelskoncept, der ligesom i programmet giver køberne stor indflydelse på indretning og valg af interiør – og ikke kræver ret mange penge op af lommen, før den bestilte nye bolig står indflytningsklar,” forklarer direktør Jesper Skovsgaard.

2E Bolig Projektsalg sælger også boligprojekter i bl.a. Aarhus, Hillerød og Fredericia og selvfølgelig en lang række projekter i hjembyen Aalborg. De fire udvalgte råhuse på Regimentsvej i Farum er i et plan og hver for sig på 128 kvadratmeter men altså uden nogen form for indretning, så parrene selv skal lave alt – gulvbelægning, køkkener, badeværelser og møblering.

* ”Nybyggerne” er TV 2’s store livsstilsprogram for hele familien. I ”Nybyggerne 2” følger man fire par, der flytter ind i hver deres nyopførte råhus ved Farum kaserne. Seerne er med, mens parrene dag ud og dag ind knokler på at istandsætte huset helt fra scratch. Konkurrencen foregår i ét rum ad gangen, og hver uge kårer seriens eksperter ugens rum-vinder med dertil hørende fordelagtige præmier. Serien afsluttes med en live-finale i primetime på TV 2, hvor seerne ved sms-afstemning kårer seriens vinderpar, der herefter får overrakt nøglerne til det hus, de selv har færdigbygget.

2E Bolig Projektsalg sætter også hver uge fine præmier – bl.a. et stort rejsegavekort – på spil for de seere, der følger med på “Nybyggernes” facebookside!

For yderligere oplysning, kontakt 2E Bolig Projektsalg adm. direktør Jesper Skovsgaard tlf. 31 72 65 77 eller email: salg@2ebolig.dk Læs mere om husene på Regimentsvej, der bruges i Nybyggerne: www.2egroup.dk/bolig/24