Aalborg-firmaet, 2E Bolig Company’s, moderne kvalitetsboliger på Kasernegrunden i Farum er valgt som omdrejningspunkt for ti nye afsnit af livsstils-programserien ”Nybyggerne”. Den populære konkurrence om et hus til tre mio. kr. sendes igen efter nytår, men optagelserne er nu i gang – med Puk Elgaard som vært

STENSTRUP PR-pressemeddelelse for 2E Bolig Company

Lokalpressen i Nordsjælland har alerede interesseret sig en del for de i gangværende optagelser til Nybyggerne i 2E Bolig Companys flotte rækkehuse i Farum. På billedet ses bagved programværten, Puk Elgaard, bl.a. 2E-direktør Jesper Skovsgaard og Furesø Kommunes borgmester, Ole Bondo Christensen. Foto: Stenstrup PR

Lokalpressen i Nordsjælland har alerede interesseret sig en del for de i gangværende optagelser til Nybyggerne i 2E Bolig Companys flotte rækkehuse i Farum. På billedet ses bagved programværten, Puk Elgaard, bl.a. 2E-direktør Jesper Skovsgaard og Furesø Kommunes borgmester, Ole Bondo Christensen. Foto: Stenstrup PR

I efteråret 2013 – i debutsæsonen sendt fra fra Vonsild ved Kolding – blev programserien en af de mest sete på TV2 med 850.000 seere til live-finaleprogrammet. I løbet af de næste uger og måneder bliver scenen – eller rettere de fire scener – igen sat, når optagelserne igen går i gang. Men denne gang på Kasernegrunden i Farum, i 2Es topmoderne og nybyggede boliger på Regimentsvej, til en ny omgang ”Nybyggerne”*. Udsendelsesrækken over ti uger sendes i det nye år – sandsynligvis i første halvdel, oplyser TV2.

Produktionsselskabet Metronomes optagelser med de fire udvalgte kreative par, skal henover perioden og de første ni programmer frem til den finalen overbevise først dommerne og til sidst seerne om, hvilke af parrene, der er mest kreativ og bedste håndværkere ud i boligindretning for små midler. Gevinsten – Danmarkshistoriens største TV-præmie – er som sidste gang intet mindre end selve det hus, som vinderne til den tid har indrettet til en værdi af mere end tre mio. kr. Sponsoren er 2E Bolig Company, der stiller alle fire huse til rådighed i optageperioden – samt bl.a. yder byggeteknisk rådgivning til konkurrencedeltagerne undervejs. Det er i sidste ende seerne, der kårer vinderne endeligt efter en sms-afstemning på finaleaftenen.
”Første sæson af Nybyggerne foregik i provinsen, og vi ville derfor meget gerne denne gang lade et boligområde i Storkøbenhavn være scene for serien. Kasernegrunden i Farum er et både søgt og attraktivt nybyggerområde i disse år. Samtidig passede 2E Bolig Companys huse perfekt i programmets præmis, med en moderne arkitektur, som stiller de konkurrerende par helt lige i udgangspunktet, men samtidig også giver dem masser af muligheder til at individualisere deres hus, netop som de drømmer om,” forklarer programchef Steffen Bjergved fra Metronome.
Produktionsselskabet har i øvrigt fået populære Puk Elgaard til – oven i købet med særlig glæde – at påtage sig værtsrollen:

I ti uger optages der til programserien på regimentsvej med Puk Elgaard som vært. Familierne, der konkurrerer om et af 2E Bolig Company's hus er alle flyttet ind og ihvertfald børnene har tid til at hygge sig i "byggerodet", der hersker. Foto: Stenstrup PR.

I ti uger optages der til programserien på regimentsvej med Puk Elgaard som vært. Familierne, der konkurrerer om et af 2E Bolig Company’s hus er alle flyttet ind og ihvertfald børnene har tid til at hygge sig i “byggerodet”, der hersker. Foto: Stenstrup PR.

”Både fordi den var spændende men også fordi jeg selv bor lige i nærheden og derfor får mulighed for at præsentere min dejlige, naturskønne nordsjællandske hjemegn tæt på København for en masse seere. Og så tæller det da også positivt med, at jeg for periode for en gang skyld bare kan cykle på arbejde”, siger Puk om udfordringen.

Skal sælge kasernegrund
Også i Furesø Kommune er borgmester Ole Bondo Christensen glad for programplaceringen i Farum:
”Den tidligere Farum Kaserne er nu et attraktivt boligområde med masser af rekreative muligheder, tæt på naturen og bylivet. De senere år er der kommet rigtig godt gang i boligbyggeriet på kaserneområdet. Med TV-udsendelsen, ’Nybyggerne’ bliver det tydeligt for seere i hele landet, hvad området har at byde på blandt andet i form af de kvalitetsboliger, som 2E Bolig Company er i fuld gang med at opføre i området,” siger borgmester Ole Bondo Christensen.

Sådan kommer Nybyggernes boliger på Regimentsvej i Farum til at tage sig ud, når alt - også haverne - er færdig anlagt.

Sådan kommer Nybyggernes boliger på Regimentsvej i Farum til at tage sig ud, når alt – også haverne – er færdig anlagt.

”Med udviklingen af Kasernegrunden har vi fået en god blanding af boliger, hvor der både er eksklusive boliger i den dyre prisende og boliger for almindelige menneskers pengepung. Vi oplever en stor interesse for at flytte til Furesø netop nu, og med et livsstilprogram som Nybyggerne får vi en chance for at vise folk, der ikke kender til området, at vi her har de optimale rammer for at skabe et godt liv her i kommunen. I de forskellige boligudstykninger på kaserneområdet er der plads til flere beboere og byggefirmaer, der måske inspireres af Nybyggerne”, tilføjer borgmesteren.

Ekspanderer i Storkøbenhavn

Fra 2E Bolig Companys side er der også stor tilfredshed med engagementet i TV2-udsendelsesrækken, som forhåbentlig kan skabe yderligere opmærksomhed om de foreløbig i alt fire ret forskellige spændende boligbyggerier som det aalborgensiske boligfirma enten har færdiggjort eller for nylig har igangsat i området – herunder ikke mindst det genoplivede prestigefyldte Kim Utzon-projekt, kaldet Bel Air CPH, 36 boliger, som bliver nærmeste nabo til eksklusive Scandinavian Golf Resort. Et luksuslejlighedsprojekt, som 2E Bolig Company netop har overtaget på projektplan, fintunet og påbegyndt byggeri og salg af.

”Som nordjysk boligfirma er vi hjemmefra kendt for god kvalitet til rimelige priser. Og indenfor de seneste år har vi udvidet virksomheden med filial på Kongevejen i Virum og derfra opstartet mange boligprojekter i netop Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor vi også mærker stor interesse men knap så meget kendskab til 2E. Denne TV-eksponering vil forhåbentligt være med til at bevidstgøre endnu flere om vores projekter og bolighandelskoncept, der ligesom i programmet giver køberne stor indflydelse på indretning og valg af interiør – og ikke kræver ret mange penge op af lommen, før den bestilte nye bolig står indflytningsklar,” forklarer direktør Jesper Skovsgaard.

2E Bolig Company også har etableret boligprojekter i bl.a. Aarhus, Hillerød og Skagen og selvfølgelig en lang række projekter i hjembyen Aalborg. De fire udvalgte råhuse på Regimentsvej er i et plan og hver for sig på 128 kvadratmeter men altså uden nogen form for indretning, så parrene selv skal lave alt – gulvbelægning, køkkener, badeværelser og møblering.

* ”Nybyggerne” er TV 2’s store livsstilsprogram for hele familien. I ”Nybyggerne 2” følger man fire par, der flytter ind i hver deres nyopførte råhus ved Farum kaserne. Seerne er med, mens parrene dag ud og dag ind knokler på at istandsætte huset helt fra scratch. Konkurrencen foregår i ét rum ad gangen, og hver uge kårer seriens eksperter ugens rum-vinder med dertil hørende fordelagtige præmier. Serien afsluttes med en live-finale i primetime på TV 2, hvor seerne ved sms-afstemning kårer seriens vinderpar, der herefter får overrakt nøglerne til det hus, de selv har færdigbygget.

For yderligere oplysning, kontakt 2E Bolig Company’s adm. direktør Jesper Skovsgaard tlf. 22 21 06 06 eller email: s@2ebolig.dk Læs mere om husene på Regimentsvej, der bruges i Nybyggerne: http://www.2egroup.dk/bolig/24